Bogati odmor povodom Praznika rada u Imperial Park Hotelu 3* u Vodicama uz 2 ili 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i do 2 djece, prvomajski doručak i opuštanje u bazenu!

10 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 229,00 €
Uštedi još 20 €
Ukoliko ste naš Newsletter pretplatnik možete ostvariti dodatnih 20 uštede. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Pogledajte svoj Newsletter za više informacija.
Uštedi još 12,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 12,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

GRATIS 1 dijete do 11,99 godina na pomoćnom ležaju i 2. dijete do 6,99 godina u krevetu s roditeljima! EXTRA 20 EURA POPUSTA za newsletter korisnike (uz kod IMPERIAL20)! Kupon vrijedi od 26.04. do 05.05.2024.

IMPERIAL PARK HOTEL 3* 

Smješten u borovoj šumi samo korak do plaže, hotel Imperial je idealna oaza za sve goste. Udaljen svega jedan kilometar od centra Vodica, savršen je za obiteljske i romantične odmore. U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à la carte restoran, aperitiv-bar, TV sala i snack-barovi.

Očekuju Vas i piće dobrodošlice ● bogati prvomajski doručak ● čaša vina / soka uz večeru!
EXTRA pogodnosti - tradicionalni Piknik u Rakitnici 01.05. od 10h u organizaciji grada Vodica
(prijevoz u vlastitom aranžmanu) ● roštilj na terasi restorana 01.05. 12-16h uz nadoplatu u iznosu 10 eura po osobi za odrasle, 5 eura po djetetu za djecu 6-12 godina, a besplatno za djecu do 5,99 godina.

U ponudi uključeno i korištenje unutarnjeg bazena i fitness centra!

VODICE su dalmatinsko turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Jedan su od deset najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana, koji ostvaruje preko 500 000 turističkih noćenja.

Duge šljunčane i pješčane plaže na zapadu i istoku grada, bogata turističko-ugostiteljska i trgovačka ponuda, razvijen kulturno zabavni život te brojni programi izleta, rekreacija i bavljenja sportom, čine turističku ponudu Vodica kvalitetnom i prepoznatljivom.