[24.-26.04.] Obiteljski odmor u Trogiru uz 2 polupansiona za 2 ili 4 odraslih i 1 dijete do 12 g. u standard apartmanu u apartmanskom naselju Medena, kupanje i rekreaciju na sportskim terenima!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 24.-26.04.2024.

Apartmansko naselje Apartmani Medena sastoji se od 205 apartmana. Izvrsna lokacija, neposredno uz more i u okruženju borove šume, očarati će Vas privatnošću i mirom. S odmakom od užurbane svakodnevice Vi i vaša obitelj ćete uživati u dugim šetnjama u prirodi ili uz more sa svojim četveronožnim prijateljem. Lijepa, mirna jutra, uživanje u kristalno čistom moru preko dana te večernje istraživanje okolice nadopunite s raznovrsnim animacijskim programom za cijelu obitelj ili zaigrajte Vaš najdraži sport. 

Osjećajte se kao kod kuće u našim potpuno opremljenim apartmanima sa jednom ili dvije spavaće sobe okruženi borovom šumom koja Vam pruža privatnost i potreban hlad u sunčanim danima. Apartmani Superior Sea Side su od plaže udaljeni do 150 m, a apartmani Superior do 300 m. 

Tip A (2+1) standard (40 m²) - jedna spavaća soba s 2 kreveta, pomoćni ležaj u dnevnom boravku, kuhinja, telefon, kupaonica i WC, u prizemlju sa terasom.

Tip B (4+1) standard (46 m²) - dvije spavaće sobe (po 2 kreveta u svakoj sobi), pomoćni ležaj u dnevnom boravku, kuhinja, telefon, kupaonica i WC, na prvom katu s balkonom.

Za sve ljubitelje aktivnog odmora na raspolaganju Vam stoje: multifunkcionalni teren (košarku, rukomet i nogomet), tereni za mini golf, cageball teren, dječje igralište, teniski tereni, najam električnih, brdskih i dječjih bicikala.

Bazenski kompleks obuhvaća potpuno novo izgrađene bazene: 3 bazena 900 cm x 350 cm i jedan manji bazen za djecu 470 cm x 250 cm. Kompleks se nalazi prvi red do mora te je prilagođen svačijem ukusu.