[NOVO] 50% popusta na program neinvazivnog oblikovanja tijela pod nadzorom liječnika u MedSpa Wellness & Poliklinika Life u Solinu - klinički pregled, Med Contour Multipower i limfna drenaža!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odlična ponuda programa neinvazivnog oblikovanja tijela za gubitak masnog tkiva, redukciju celulita i učvršćivanje kože tijela pod nadzorom liječnika u opuštajućoj oazi MedSpa Centra & Poliklinike Life! Kupon vrijedi do 10.06.2024.

Med Contour Multipower uređaj je nove generacije u svojoj kategoriji koji kombinira tehnologiju ultrazvuka i radiofrekvencije za učinkovito, sigurno i bezbolno nekirurško oblikovanje tijela, uklanjanje celulita, zatezanje kože i pomlađivanje lica.

Med Contour Multipower zvijezda je neinvazivnog tretiranja lica i tijela u svrhu uklanjanja lokaliziranih masnih naslaga i celulita, smanjenje obujma tijela, zatezanja i pomlađivanje kože i limfne drenaže. 

Multipower platforma sadrži 4 aplikatora:

Body Shape - za uklanjanje masnih naslaga i razbijanje celulita ● Body Shape and Tight - za zatezanje i učvršćivanje kože ● Draining - za limfnu drenažu ● Face Lifting - za zatezanje i pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea

Za koja stanja kože koristimo Med Contour Multipower?

Lokalizirane masne naslage ● Celulit ● Umorna koža i gubitak tonusa kože ● Gubitak čvrstoće i elastičnosti kože ● Fine linije i bore ● Obješena i opuštena koža tijela