Provedite proljetni odmor u Istri uz 3 dana i 2 noćenja u mobilnim kućicama za 4 odrasle osobe i 1 dijete do 11,99 godina u Marina Camping Resortu By Valamar 4* i zabavu u bazenima!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pronađite svoj mir i zabavu u jednom u Marina Camping Resortu na malom poluotoku okruženom kristalnim morem 15 km južno od Labina! Kupon vrijedi od 12.04. do 28.04.2024.

MARINA CAMPING RESORT by VALAMAR

Smješten na središnjem dijelu istočne obale Istre samo 5 km zračne udaljenosti od Rapca, ovaj resort nudi predivan pogled na more i kvarnerske otoke. U njemu se nalazi i jedan od najboljih ronilačkih centara na Mediteranu s kompletnom uslugom za ronioce.

Resort nudi smještaj na prekrasno uređenim parcelama uz more ili u njegovoj neposrednoj blizini te u udobnim camping homeovima sa spremištem za ronilačku opremu ili sa spektakularnim pogledom na more.

Vrhunski camping homeovi smješteni su diljem ovog zelenog poluotoka na Jadranu s pogledom na obližnjim stari grad Labin u Istri i kvarnerske otoke na horizontu. Veličine su 24 m2, a imaju 2 spavaće sobe (1 s bračnim krevetom, 1 dječja sa 2 kreveta), klima uređaj, 1 kuhinju, 1 kupaonicu s tušem i WC-om, dnevni boravak i terasu.

Marina Camping Resort nudi savršenu kombinaciju bazena za male i velike. Dok se odrasli opuštaju ili rone u atraktivnom vanjskom splash & diving infinity bazenu s panoramskim pogledom na more, djeca mogu veselo skakutati u dječjem bazenu i spuštati se niz šareni tobogan. 

Opustite se na prekrasnoj prirodnoj plaži Sveta Marina smještenoj u južnom dijelu kampa kraj beach bara. 

Ova plaža s bijelim oblutcima i stijenama pružit će vam savršeni ambijent za uživanje u kristalnom moru prepunom riba i školjaka te fotogeničnim jadranskim vizurama i zalascima sunca.