U borbi protiv bolova prepustite se rukama fizioterapeuta - Aktivna manualna terapija u Zagrebu donosi Vam 1 sat manualne terapije ili 30 min manualne terapije + 30 min masaže + 15 min TECAR terapije!

Puna cijena 50,00 €
Ušteda 50%
Cijena 25,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 31.05.2024.

Aktivna manualna terapija - mjesto gdje struka i znanost pomažu u otklanjanju bolova i nelagode, jer zdravlje je uvijek na prvom mjestu! 

MANUALNA TERAPIJA

Ako se osjećate ukočeno, slabo i ako ste u bolovima, aktivna manualna terapija je prava stvar za vas. Dok su masaža i manualna terapija pasivni tretmani, AMT je kombinacija vježbi i asistencija fizioterapeuta.

Ona se kombinira ovisno o cilju npr. smanjenje boli ili kilograma, povećanje mišićne mase, plućnog kapaciteta ili snage. Izvodi se sa dodatnom opremom ili sa svojom težinom.

MASAŽA 

Masaža je metoda fizikalne terapije koja se služi nizom sustavnih pokreta na površini tijela radi manipulacije tjelesnim tkivima, tj. djelovanja na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe.

TECAR TERAPIJA

Dijatermija sa kapacitivnim i rezistivnim prenosom energije ili TECAR terapija je inovativni tretman u području  fizikalne medicine i rehabilitacije. Provodi se preko aplikatora ili elektroda, koje dovode energiju direktno tamo gdje je potrebno terapijsko djelovanje. Koristi se u liječenju trauma i mišićno – koštane patologije.

Tretirajući povrijeđeno mjesto biokompatibilnom radijalnom energijom ubrzavaju se metabolički procesi. Aparat se koristi u ortopediji, neurologiji, reumatologiji, neurokirurgiji, kao i rehabilitaciji sportskih ozljeda. Analgetski efekat terapije traje i do 48 sati nakon primjene.