Proljetni obiteljski odmor u Family Hotelu Vespera na Malom Lošinju uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe i do 2 djece, pregršt sadržaja i bogat animacijski program!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite li se opustiti i odmoriti, biti aktivni, ili od svega pomalo? Na Lošinju ćete pronaći točno ono što tražite, u bilo kojem godišnjem dobu... Kupon vrijedi od 18.04. do 22.05.2024.; ne vrijedi za 09.05., 10.05. i 11.05.

Otkrijte pravi mali raj za roditelje i djecu svih uzrasta. FAMILY HOTEL VESPERA opremljen je svime što možete poželjeti za obiteljski odmor. Nalazi se u Sunčanoj uvali, nadomak lijepe šljunčane plaže s kamenim površinama za sunčanje, na svega dvadesetak minuta šetnje od grada Malog Lošinja.

Animacija hotela Vespera prilagođena je dobnim skupinama. Za bezbrižnu zabavu tijekom dana brinu se stručni pedagozi i veseli animatori, dok je večer rezervirana za predstave, mini disco i druge zabavne sadržaje za cijelu obitelj.

Za smještaj možete izabrati STANDARD dvokrevetnu sobu (20 m2) park strana s balkonom, STANDARD PLUS dvokrevetnu sobu (20 m2) park strana s balkonom ili OBITELJSKU sobu (40 m2) park strana s balkonom i 2 spojene dvokrevetne sobe, uz mogućnost dodatna 2 pomoćna ležaja (60x200cm) za 2 djece do 12 godina.

PINO CLUB - profesionalno vođeni edukacijski, sportski i zabavni programi, društvene igre, sportska natjecanja, 7 dana u tjednu, a uključeni su također snack ručak/popodnevni snack, voda i sokovi za djecu od 2 do 12 godina koji sudjeluju u programu Pino Cluba. *Djeca moraju imati 2 godine za sudjelovanje u aktivnostima.

Djeca su podijeljena u grupe prema dobi: PINO BABY CLUB (od 2 do 5 godina), PINO MINI CLUB (od 5 do 8 godina), PINO JUNIOR CLUB (od 8 do 12 godina) i PINO TEEN 12+ (turniri u odbojci na pijesku, stolni tenis, badminton, stolni nogomet, mini golf, igre u bazenu, soba za video igre).

PINO CLUB je opremljen suvremenim i kvalitetnim didaktičkim igračkama i materijalima koje pospješuju maštu i kreativnost djece dok roditelji bezbrižno mogu uživati u vremenu za sebe. U Pino Clubu djeca su sigurna uz naše stručno osoblje koje će ih animirati i zabaviti. 

Besplatan ulaz u kompleks vanjskih bazena Family Acqua Fun površine 3000 m² i besplatno korištenje unutarnjeg bazena u susjednom hotelu Aurora!

BAZENI FAMILY ACQUA FUN kompleks vanjskih bazena prostire se na tri nivoa kaskadno posloženih prema moru (3.000 kvadrata). Tu se djeca mogu cijeloga dana igrati u bazenima s morskom vodom, loviti se ispod vodenih gljiva, slikati s klaunovima koji špricaju vodu, spuštati se po toboganu, dok se roditelji sunčaju na velikoj terasi u obliku brodske palube.

*Vanjski bazeni su otvoreni u toplijim danima, odnosno ljetnim mjesecima.