[27.-28.04.] Proljetno putovanje u Italiju - dvodnevni izlet s Gorilla Travel u Veneciju i na otoke Lagune na bazi 1 noćenja s doručkom u hotelu 3* uz uključen autobusni prijevoz iz Zagreba!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i termin 27.-28.04.2024.

PROGRAM PUTOVANJA

ZAGREB-RIJEKA-VENECIJA, SUBOTA 27.04.

Polazak autobusom iz Zagreba u 05:00 h ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1). Vožnja kroz Hrvatsku (uz mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu i na Vratima Jadrana) Sloveniju  i Italiju uz povremena zaustavljanja tokom puta. 

Dolazak na pristanište za brodove Punta Sabbioni. Ukrcaj na vaporetto ( turistički brod) i ugodna vožnja do Venecije. Po dolasku slijedi razgledavanje u pratnji turističkog pratitelja:  TRG SV. MARKA, DUŽDEVA PALAČA, BAZILIKA SV. MARKA, RIVA DEGLI SCHIAVONI, MOST UZDAHA, MOST RIALTO, KANAL GRANDE… Po završetku razgledavanja slobodno vrijeme za uživanje u kavi, aperol spritzu, šetnji po šarmantnim ulicama, romantičnoj vožnji s gondolom po kanalima… Ukrcaj na brod i ugodna vožnja do pristaništa Punta Sabbioni. Po dolasku ukrcaj u autobus i odlazak prema hotelu. Noćenje.

VENECIJA-RIJEKA-ZAGREB, NEDJELJA 28.04.

Doručak. Odjava iz hotela. Predlažemo fakultativno odlazak na otoke lagune Murano i Burano. Odlazak do Punte Sabbioni i ukrcaj na Vaporetto koji će nas odvesti na razgledavanje ovih prekrasnih otoka.

 Po dolasku u Murano odlazimo na razgledavanje tvornice stakla. Ovo otočje je poznato po izradi stakla koje izrađuju vrsni majstori. Ukrcaj na brod i vožnja prema otoku Burano. Otočje je prepoznatljivo po žarkim bojama koja su služila ribarima kao neka pomoć prilikom povratka kućama. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Povratak na Puntu Sabbioni. Ukrcaj u autobus i polazak prema Zagrebu uz usputna zaustavljanja. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.