Istražite i upoznajte šarmantni Biograd na Moru i uživajte u špici ljetne sezone u opremljenim Apartmanima Angie uz 7 dana i 6 noćenja ili 10 dana i 9 noćenja za 2 ili 4 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti - besplatan parking i besplatan Wi-Fi, a posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 15.07. do 26.08.2024.

APARTMANI ANGIE nalaze se na svega 400 metara od povijesne jezgre grada Biograda na Moru. Objekt budi smještajne jedinice s opremom za kuhanje i besplatni WiFi. 

Sadržaj smještaja: balkon, SAT TV, veća ili manja kuhinja, privatna kupaonica s tušem i besplatnim toaletnim priborom i ručnicima. Na raspolaganju vam stoji besplatan parking i internet.

Restoran i kafić udaljeni su 100 metara. Objekt je smješten oko 200 metara od trgovine prehrambenih proizvoda. Glavni autobusni kolodvor nalazi se na 400 metara, a zadarska zračna luka 35 km od apartmana. Objekt nudi besplatno parkiralište.

BIOGRAD NA MORU je grad u kojem se jednako dobrodošlo osjećaju obitelji s djecom, mladi u potrazi za zabavom, jedriličari zaljubljeni u pučinu i otoke, sportaši i svi drugi ljubitelji adrenalina, istraživači prirodnih ljepota, parovi željni romantičnih kutaka te štovatelji kulturne i povijesne baštine!