Praznik rada u Hotelu Villa Letan 4* u Vodnjanu uz 2 noćenja s doručkom ili polupansionom za 2 odraslih i 1 dijete do 7 g., grill party, wellness gušte i organizirani izlet u NP Brijuni s vodičem!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite svoju obitelj bogatom prvomajskom ponudom Hotela Villa Letan 4* i uživajte u nezaboravnom odmoru! Kupon vrijedi za 30.04.-02.05.2024.

U cijenu uključen i organizirani OBITELJSKI IZLET U NP BRIJUNI s vodičem!

HOTEL VILLA LETAN 4* u Peroju omogućuje Vam svu udobnost i sve prednosti novoizgrađenog i bogato opremljenog hotela. Četiri zvjezdice jamstvo su kvalitete, ali nipošto ograničenje, jer trudimo se izaći u susret svim vašim željama i potrebama.

Hotel Villa Letan nudi 54 jednokrevetne/dvokrevetne sobe i 5 apartmana. Svaka soba ima balkon sa pogledom na more ili maslinike. 

Očekuje Vas i GRILL PARTY - roštilj na vanjskoj terasi!

Sve sobe i apartmani su stilski uređeni, opremljeni kvalitetnim i udobnim namještajem. LCD TV (HR i satelitski programi), mini bar, telefon, Internet, SOS sustav, sustav za vatrodojavu, sef, klima uređaj i centralno grijanje u sklopu su svake smještajne jedinice.

EXTRA pogodnosti - korištenje zabavnog sadržaja (biljar, pikado, badminton, stolni tenis, stolni nogomet) i 2 sata wellnessa (finska, turska i infracrvena sauna te jacuzzi)!

 

Intimna atmosfera i harmonija u našem WELLNESSU svakako je odličan početak svakog odmora. Svoj savršeni odmor započnite relaksacijom u našem wellnessu koji nudi tri različite saune i jacuzzi.

Dolazite li u Istru, možete očekivati vrhunske gastronomske doživljaje. Najbolji začin istarskoj kuhinji daje prirodnost njezinih sastojaka. O istarskoj se trpezi u superlativima dade govoriti satima. Znaju to mnogi koji Istru posjećuju radi dobrog jela. Nasljeđe je to i obaveza koju svaki istarski domaćin mora dostojno predstaviti svojim gostima. Restoran hotela Villa Letan to čini na vaše zadovoljstvo. 

Gastronomske vrhunce možete dostizati u ugodnom ambijentu restorana u sklopu kojega se nalaze bar i sala s natkrivenom terasom. Hotelski bar na raspolaganju vam je za jutarnju kavicu, kratko piće nakon ručka ili za večernju čašicu s društvom. Želite li u ugodnom društvu provesti intimnu večer, na raspolaganju vam je lovačka soba, gdje uz kamin možete kušati istarska vina.