Zaboravite na ispucanu kožu stopala i odradite njegu kako biste bile spremne za svaku priliku u Split Style Centru - estetska ili medicinska pedikura uz opciju i trajnog laka ili Spa esteska pedikura!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 25,00 €
Ušteda 40%
Cijena 15,00 €
Kupi

Kupon vrijedi do 30.06.2024.

Estetska pedikura kao što sami naziv kaže, jest tretman u kojem se pridaje pažnja na vanjski izgled i estetiku nogu i noktiju na nogama. Kad pričamo o estetskoj pedikuri, najčešće se podrazumijeva: šišanje, skraćivanje, oblikovanje i lakiranje noktiju, struganje (skidanje) zadebljane kože na petama i prstima i naposlijetku nekakav peeling ili masniju kremu koja će hidratizirati i omekšati kožu na nogama.

Medicinska pedikura se međutim orijentira na problematiku stopala. Kad pričamo o medicinskoj pedikuri, najčešće pričamo o nekom problemu na stopalima, koje je potrebno redovno "rješavati". Radi se o: uraslim noktima (kad nokat udara u meso i stvara bol), kal ili kurje oko, gljivice, atletsko stopalo, divlja koža (zanoktice), upale i/ili slični problemi koje nikako ne predlažemo da sami rješavate kod kuće. Prilikom rada koristi se: skalpel, nožić, žilet, razni alat koji pomaže u rješavanju problema.