Zaboravite na ispucanu kožu stopala i odradite njegu kako biste bile spremne za svaku priliku u Split Style Centru - estetska ili medicinska pedikura uz opciju i trajnog laka ili Spa esteska pedikura!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.06.2024.

Estetska pedikura kao što sami naziv kaže, jest tretman u kojem se pridaje pažnja na vanjski izgled i estetiku nogu i noktiju na nogama. Kad pričamo o estetskoj pedikuri, najčešće se podrazumijeva: šišanje, skraćivanje, oblikovanje i lakiranje noktiju, struganje (skidanje) zadebljane kože na petama i prstima i naposlijetku nekakav peeling ili masniju kremu koja će hidratizirati i omekšati kožu na nogama.

Medicinska pedikura se međutim orijentira na problematiku stopala. Kad pričamo o medicinskoj pedikuri, najčešće pričamo o nekom problemu na stopalima, koje je potrebno redovno "rješavati". Radi se o: uraslim noktima (kad nokat udara u meso i stvara bol), kal ili kurje oko, gljivice, atletsko stopalo, divlja koža (zanoktice), upale i/ili slični problemi koje nikako ne predlažemo da sami rješavate kod kuće. Prilikom rada koristi se: skalpel, nožić, žilet, razni alat koji pomaže u rješavanju problema.