Obiteljski odmor u San Marino Camping Resort 4* by Valamar na Rabu uz 3 dana i 2 noćenja za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina u Lopar Garden Home mobilnoj kućici!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

San Marino Camping Resort nalazi se na poluotoku Lopar, kraj veličanstvene pješčane Rajske plaže duge 1500 m. Kupon vrijedi od 26.04. do 19.05.2024.

Zahvaljujući izvrsnoj lokaciji na jednoj od najspektakularnijih pješčanih plaža u Hrvatskoj - Rajskoj plaži na otoku Rabu - SAN MARINO CAMPING RESORT by Valamar nudi veličanstveno okruženje za odmor. 

Na samo nekoliko koraka od poznate pješčane plaže i prekrasnog mora pogodnog za veslanje, plivanje i vodene sportove, pronaći ćete udoban smještaj, sjajne restorane i barove te zabavne sadržaje za sve uzraste.

Smještena u Lopar Garden Village (tematski uređenom naselju u mediteranskom stilu) Lopar Garden home 4+2 (34 m2) ima 2 spavaće sobe (1 spavaća soba s krevetom za dvije osobe i 1 spavaća soba s 2 odvojena kreveta za po 1 osobu), 2 kupaonice (1 kupaonica s tušem i WC-om i 1 kupaonica s tušem), natkrivenu terasu (22 m2), blagovaonicu s klupom za razvlačenje na kojoj mogu spavati dvije osobe i kuhinju (štednjak na plin i četiri ploče za kuhanje, mikrovalna pećnica, uređaj za kuhanje kave, hladnjak).

Kućica također ima klimu, SAT TV, vlastito parkiralište i vrtni namještaj. Korištenje vode, struje, plina i klime uključeno je u cijenu.

RAB se od davnina smatra sretnim otokom. Razlog za to su istinski gostoljubivi domaćini, čudesni krajolici, romantični stari grad Rab i hrana koja budi sva osjetila. Istražite najpoznatije pješčane plaže. 

Zakoračite u srednji vijek na ulicama starog grada i pronađite svoj komadić sreće na otoku Rabu.