LJETOVANJE U TURSKOJ - 11 dana, 10 noćenja na bazi ULTRA ALL INCLUSIVE usluge u Utopia World Hotelu 5* i povratni charter let Banja Luka-Antalya s uključenim zrakoplovnim pristojbama!

Super cijena 1.417,00 €
Uštedi još 15,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 15,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 1 osobu i odabrani datum polaska: 18.06., 25.06., 02.07., 09.07., 16.07. i 23.07.2024.

PROGRAM PUTOVANJA

PRVI DAN: sastanak putnika u zračnoj luci dva sata prije leta. Čarter let za Antaliju. Slijetanje u Antaliju. Transfer do hotela. Noćenje.

ZADNJI DAN: napuštanje soba prema pravilima hotela (do 10h). Slobodno vrijeme do polaska u zračnu luku. Transfer do zračne luke. Čarter let.

Cijena uključuje: povratni charter let Banja Luka-Antalya u ekonomskoj klasi s uključenim zrakoplovnim pristojbama ● asistencija u zračnim lukama Banja luka /Antalija ● 10x ultra all inclusive u dvokrevetnoj sobi/dvokrevetnoj s dodatnim ležajem ● transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma u Turskoj ● priprema i organizacija putovanja

Hotelski kompleks zauzima veliku površinu i ima vjerojatno najljepši pogled u cijeloj Turskoj! Hotel ima brojne sadržaje za sve vrste gostiju. Posebno izdvajamo aqua park koji je jedan od najvećih u Alanyji, veliki broj bazena i vrhunsku uslugu. Do plaže se može doći posebnim liftom ili minibusom koji vozi svakih 30 minuta.

UTOPIA WORLD HOTEL 5* je udaljen 20 km od centra Alanye, 155 km od zračne luke u Antaliji. Otvoren je 2007. godine, a renoviran 2008. godine i prostire se na površini od 120.000 m2. Nalazi se na uzvisini iznad vlastite pješčane plaže do koje se dolazi posebnim liftom. Na plaži se nalaze kabine za presvlačenje, madraci, suncobrani i ležaljke koji su besplatni za sve goste.

Hotel se sastoji od glavne zgrade sa sedam katova i 26 vila na tri i četiri kata. Vila dio ima 348 standardnih soba u troetažnim vilama (za max. 2+2 osobe, površine 33 m2). Svaka soba ima kupaonicu, sušilo za kosu, individualnu klimu, TV, telefon, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon i besplatan Wi-Fi internet.

U kompleksu se nalaze i glavni restoran, tri a la carte restorana (talijanski, riblji i otomanski – obavezna rezervacija), 6 barova, 3 otvorena bazena (pored glavne zgrade), aqua park od 15.000 m2 sa 8 tobogana, zatvoreni bazen, SPA centar, wellness centar te razni sportski, rekreacijski i animacijski sadržaji.