NOVO - provedite proljetni odmor u slavonskom ruhu i upoznajte Vukovar i okolicu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka ili polupansiona za 2 osobe u Hotelu Lav 4* i pjenušac dobrodošlice u sobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 16.06.2024.

Hotel Lav 4* smješten je u strogom središtu grada, uz dunavsku šetnicu i biciklističku stazu, pokraj zimske luke. Iz hotela se pruža veličanstven pogled na široki mirni Dunav, njegove pitome obale, na uređeno šetalište, a odsustvo automobilskog prometa daje ovoj lokaciji neizbrisiv pečat.

Hotel ima 44 smještajnih jedinica, 4 kongresne dvorane, restoran kapaciteta 80 sjedećih mjesta sa moderno stilskim uređenjem, kavana i cigar club od 80 sjedećih mjesta stilskog ugođaja namijenjena opuštanju ili poslovnim sastancima i ljetnu terasu sa pogledom na gradsku šetnicu i rijeku Dunav.

Možete parkirati na čuvanom hotelskom parkiralištu koje je u uključeno u cijenu noćenja, a nalazi se ispred hotela (kapaciteta za 27 vozila: 25 standardnih parkirnih mjesta i 2 parkirna mjesta za osobe sa invaliditetom).

U najbližem okruženju hotela nalazi se gradsko kazalište - Hrvatski dom, preko puta hotela nalazi se rodna kuća nobelovca Lavoslava Ružičke u kojoj je danas smješten Zavod za znanstvenoistraživački rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Također, nedaleko od hotela nalazi se crkva Svetog Roka, gradski dvorac Eltz i galerija - Oranžerija. 

S desne strane hotela nalazi se trgovački centar Golubica Mall, a glavni Trg dr. Franje Tuđmana udaljen je od hotela petstotinjak metara (do njega se od hotela može doći dunavskom šetnicom ili glavnim korzom - šetnicom koja je smještena paralelno uz dunavsku šetnicu).