Provedite Praznik rada u Hotelu Bioterme 4* u Maloj Nedelji uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, kupanje u bazenima termalnog parka, opuštanje u saunama...

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Hotel i termalni park Bioterme smješteni su usred netaknute prirode, među šumama, brežuljcima i vinogradima. Kupon vrijedi od 26.04. do 05.05.2024.

HOTEL BIOTERME 4* je prvi ekološki prihvatljiv hotel u sjeveroistočnom dijelu Slovenije. Izgrađen je prema standardima Eco Daisy (europski simbol ekološki prihvatljivog turističkog smještaja) te svojom ponudom i usmjerenjem prati trendove održivog razvoja turizma, a može se pohvaliti i certifikatom Slovenia Green Accommodation koji pruža ponudu temeljenu na održivim načelima.

Energiju za svoj rad dobiva iz izvora koji ne opterećuju okoliš. Osim proizvodnje električne energije solarnim sustavom, u potpunosti se grije termalnom vodom. Hotel predstavlja i simbolizira zdrav boravak, zdravu i organsku hranu te ugodno okruženje za goste i zaposlenike. 

TERMALNI PARK BIOTERME - NAJBOLJI TERMALNI PARK 2022

U kategoriji srednjih termalnih parkova u Sloveniji dobili smo nagradu za 1. mjesto! Jedna je od rijetkih pitkih termalnih voda, pogodna je za oralno liječenje, za ublažavanje želučanih, bolnih i mokraćnih tegoba te potiče opću dobrobit. 

Neograničeno kupanje u bazenima termalnog parka dnevno, a na dan dolaska i odlaska mogućnost cjelodnevnog kupanja bez doplate (bez upotrebe ogrtača) ● korištenje ležaljki na bazenu ● 1x korištenje saune (na dan odlaska doplata 6 eura po osobi za korištenje saune nakon 15 sati) ● ulaz u fitness ● animacijski program ● iznajmljivanje štapova za nordijsko hodanje

U kompleksu unutarnjih bazena raspolaže sa 600 m2 vodenih površina u pet unutarnjih bazena s temperaturom vode od 30°C do 36°C. 

Ljubitelji sauna moći će se opustiti u unutarnjim i vanjskim finskim, turskim, infracrvenim i biljnim saunama.