Obiteljski odmor za Praznik rada u Hotelu Hvar 3* u Jelsi uz 2, 3 ili 7 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE usluge za 2 osobe, kupanje u vanjskom bazenu i animacijski program!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 180,00 €
Uštedi još 9,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 9,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

GRATIS 1 dijete do 11,99 godina na pomoćnom ležaju! Izaberite broj noćenja i tip sobe i provedite praznik uz all inclusive uslugu i raznovrsne sadržaje Hotela Hvar! Kupon vrijedi od 27.04. do 05.05.2024.

U ALL INCLUSIVE ponudi očekuju Vas: buffet doručak, buffet ručak i buffet večera s uključenim pićem uz obroke (topli napitci za vrijeme doručka, ručka i večere, gazirani i negazirani sokovi, mineralna voda, prirodna voda s okusima, crno i bijelo vino, točeno pivo), neograničena konzumacija pića na all inclusive baru na terasi bazena (10-23h; crno i bijelo vino, pivo, 5 različitih vrsta domaćih alkoholnih pića, gazirani i negazirani sokovi, mineralna voda, prirodne vode s okusima) i pool snack (16-17h).

HOTEL HVAR smješten je na šumovitom brežuljku u blizini malog mjesta Jelsa na otoku Hvaru, ubrojen među 10 najljepših otoka na svijetu. Iz Jelse se pruža jedinstveni pogled na otok Brač, Biokovo i Makarsku rivijeru. 

Prekrasan okoliš, ugodna klima, mnogi kulturni i povijesni spomenici, predivne plaže, mnogobrojni kafići, restorani i barovi, pozivaju Vas da posjetite Jelsu. Hotel Hvar Vam nudi izvanrednu priliku za opuštanje, posjet jedinstvenim uvalama i mjestima na otoku. Idealan je, kako za pasivan, tako i za aktivan način odmora.

Ponuda uključuje smještaj u Comfort dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem s balkonom okrenutu prema moru ili s pogledom na park.

Besplatno korištenje vanjskog bazena sa suncobranima i ležaljkama ● animacijski program ● gala večer 1x tjedno ● dalmatinska večer 1x tjedno

Naši restorani poslužuju sezonsku hranu koja se nabavlja s lokalnih eko farmi i imanja otoka Hvara. Lokalno uzgojene namirnice donose svježinu i jedinstvenost u naše jelovnike, uz mnoge kulinarske specijalitete pripremljene po domaćoj i dalmatinskoj tradiciji. 

Među dugim popisom kulinarskih specijaliteta, naši gosti mogu uživati u autentičnom okusu svježe ribe i domaćih jela pečenih na otvorenoj vatri, prožetoj biljem, pokazujući kreativnost i okuse naše domaće kuhinje.

Kristalno plavo more, predivne uvale i šljunčane plaže, umjerena klima, bujna vegetacija, vinogradi, maslinici i beskrajna polja lavande, povijesne i kulturne znamenitosti ono je što Hvar čini nedvojbeno jednim od najljepših otoka.  Ugodna klima, obilje sunca, raznovrsna hotelsko-ugostiteljska i sportsko-rekreacijska ponuda, privlače na otok turiste i ljeti i zimi.