Uživajte u odmoru u dvoje ili s obitelji u Fontana Bayside Park u Jelsi na Hvaru uz 3 dana i 2 noćenja u odabranom apartmanu za 2 osobe ili 2 ili 4 osobe i 2 djece!

Super cijena 106,00 €
Uštedi još 6,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 6,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 2 osobe u Deluxe studio apartmanu, za 2 osobe i 2 djece u jednosobnom Deluxe apartmanu (2+2) i za 4 osobe i 2 djece u dvosobnom Deluxe apartmanu (4+2). Kupon vrijedi do 26.04. ili od 27.04. do 17.05.2024.

FONTANA BAYSIDE PARK sa svojim luksuzno opremljenim apartmanima nalazi se u sklopu Fontana Resorta. Nudimo različite vrste smještaja kako bi zadovoljili potrebe naših gostiju. Dostupni su studio apartmani, jednosobni i i dvosobni apartmani, svaki s pažljivo uređenim prostorom za vas, vaše prijatelje i obitelj.

Smješteni u prizemlju, okruženi borovom šumom, naši Deluxe studio apartmani nude oazu mira. Apartmani imaju 1 bračni krevet, manju kuhinju s prostorom za blagovanje, kupaonicu s tušem i lođu.

Uživajte u udobnosti naših jednosobnih Deluxe apartmana dok istovremeno otkrivate ljepote prirode koje ih okružuju. Apartmani imaju 1 spavaću sobu s bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta, kuhinju, dnevnu sobu s kaučem na razvlačenje, kupaonicu s tušem i kadom, odvojeni WC i lođu.

Potpuno namješteni, dvosobni Deluxe apartmani pružaju sve što vam je potrebno za ugodan boravak, bilo da planirate kraći ili duži odmor. Ono što čini naše dvosobne deluxe apartmane posebnim su prostrane lođe s prekrasnim pogledom na obližnju borovu šumu. To je savršen kutak za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem čitanju uz zalazak sunca. Apartmani također imaju 1 spavaću sobu s bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta, kuhinju, dnevnu sobu s kaučem na razvlačenje, kupaonicu s tušem i kadom te odvojeni WC.

JELSA ima prekrasno obnovljenu rivu i park prepun različitih zrelih stabala koja nude hladovinu u ljetnim vrućinama. A ima još jedan plus: brojne prekrasne plaže nalaze se na pješačkoj udaljenosti, više od bilo kojeg drugog naselja na Hvaru, što je čini idealnim mjestom za ljetni odmor bez potrebe za automobilom. 

Zahvaljujući svom idealnom položaju, Jelsa je odlična baza za istraživanje cijelog otoka. Bilo da želite aktivan ili pasivan odmor, uživate u domaćim vinima i hrani, kupate se u najljepšim uvalama, otkrivate sva kulturna bogatstva, Jelsa je sve što trebate.