Upoznajte Sarajevo i uživajte u luksuznom odmoru za Praznik rada u Hotelu Radon Plaza 5* uz 2 ili 3 noćenja na bazi doručka za 2 osobe, kuglanje te uživanje u sauni i parnoj kupelji!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 170,00 €
Uštedi još 9,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 9,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Hotel Radon Plaza 5* pruža sve što Vam je potrebno za savršeni odmor, u blizini svih ključnih destinacija i zanimljivih mjesta u Sarajevu! Boravišna pristojba i osiguranje uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 01.05. do 06.05.2024.

Radon Plaza Hotel izgrađen 2006. godine poslovni je hotel sa 5 zvjezdica u Sarajevu. Nalazi se na glavnoj ulici koja vodi do centra grada iz pravca jug - zapad. Udaljen je samo pet minuta od aerodroma Sarajevo i desetak minuta od uže gradske jezgre.

Ponudit će vam ugodan smještaj i vrhunske sadržaje i uslugu po pravoj cijeni. Idealan je izbor za one koji žele miran boravak u blizini svih ključnih destinacija i zanimljivih mjesta u Sarajevu.

Hotel je napravljen u luksuznom stilu, sa vrhunskom uslugom. Gostima je na raspolaganju 117 soba, 1 predsjednički apartman, 2 superior apartmana, konferencijske sale, cafe, rotirajući restoran.

Radon Plaza Hotel je i prvi u Europi u kojem se doručak služi u rotirajućem restoranu na 75 metara visine. Uživajte u panoramskom pogledu restorana i započnite dan sa stilom.

Svaka soba opremljena je garniturom za sjedenje, mini barom, sigurnosnim sefom, Internet konekcijom i telefonom. Klima uređaji u sobama kontroliraju se individualno, vrata na sobama osigurana su specijalnim sigurnosnim bravama i otvaraju se elektronskim karticama.

U cijenu uključeno i korištenje fitnessa, saune i parne kupelji te 1x kuglanje u hotelskom Bowling Centru!

Hotel Radon Plaza raspolaže prestižnim Wellness centrom, uređenim i opremljenim po najvišim standardima. Svi sadržaji Centra osmišljeni su tako da zadovolje potrebe najzahtjevnijih gostiju i svakodnevnih posjetitelja željnih opuštanja, rekreacije i poboljšanja opće kvalitete života te stanja duha i tijela. 

Za potpuni wellness doživljaj možete se prepustiti turskoj kupelji i finskoj sauni sa savršenim spojem blagog, aromatizirajućeg, opuštajućeg mirisa koji cijeli prostor wellness centra održava ugodnim mirisom. 

Za one koji posebnu pozornost posvećuju svojoj fizičkoj formi na raspolaganju je multifunkcionalna sportska dvorana. Prostor od 225 m2 projektiran je i uređen tako da u potpunosti zadovolji potrebe sportskih amatera. Sportska dvorana opremljena je spravama za različite vrste vježbanja, spravama za fitness, aerobik, body building, te ostale kardio i bazične vježbe za oblikovanje tijela i održavanje forme.

Otvaramo vrata novog doživljaja zabave u Hotel Radon Plaza - kuglana je ponovo otvorena i spremna da dočeka goste! Osim tradicionalnog kuglanja, sada nudimo i popularnu igru beer pong!