NOVO! Tretmani koji će vratiti vašoj kosi život, a vi ćete osjetiti sve čari NASHI Argana - 4 tretmana Nashi Argan duboka infuzija i 4 feniranja u Frizersko-kozmetičkom salonu Vede u Rijeci!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!

Kupon vrijedi do 15.06.2024.

Tretmani bi se trebali napravit 4 tjedno uzastopno, a naručivanje i do 7 dana unaprijed.

NASHI Argan profesionalni proizvodi osmišljeni su da kroz jednostavnost primjene pružaju samo najbolje rezultate. Za NASHI Argan ljepota ne znači samo „lijepo“, već mnogo više. Arganovo ulje, glavni sastojak Nashi Argan proizvoda, dragocjeno je i rijetko upravo zbog dugotrajnog i intenzivnog ručnog procesa dobivanja. Znanstvenici su dokazali kako je ovo ulje bogato visokom koncentracijom nezasićenih masnih kiselina, linoleinskom kiselinom te vitaminom E koji stimuliraju funkciju i vitalnost vlasi duboko ih obnavljajući te tako pružaju kosi potrebnu vlažnost.

Već nakon prve primjene Nashi Argan proizvoda kosa doživljava potpunu transformaciju, postajući tako iznimno meka, svilenkasta, sjajna i zdrava te se s lakoćom raščešljava. Proizvodi su na prirodnoj bazi te dolaze u ekološki prijateljskoj ambalaži s garancijom vrhunskog iskustva njege kose – sa svakom upotrebom, pogodni su za sve tipove kose te ju čine nahranjenom i vitalnom.

NASHI ARGAN - DUBOKO INFUZIJSKI tretman

Prvi tretman je duboka hidratacija koja garantira nevjerojatno sjajnu, podatnu i mekanu kosu, a namijenjena je svima koji su završili sa suhom i oštećenom kosom. Takva kosa treba dozu hidratacije, dubokog obnavljanja i njege, a zvijezda tretmana je maska ​​za duboku infuziju u koju ćete se zaljubiti. Ova maska ​​prodire duboko u korijen kose, njeguje i obnavlja idealnu strukturu kose. U kombinaciji s precizno odabranim uljem NASHI Argan, kosa se duboko njeguje i obnavlja joj se prirodna podatnost.