Proljetni odmor u plemićkom stilu u Hotelu Dvorac Jurjevec uz 1, 2 ili 3 polupansiona za 2 osobe, opuštanje u grijanom bazenu, jacuzziju i sauni, panoramsku vožnju brodom i vožnju biciklima!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oaza koja će razmaziti sva vaša osjetila, a vaš odmor učiniti nezaboravnim! Kupon vrijedi od 05.05. do 10.06.2024.

Zamislite dvorac kao preslikan iz neke knjige bajki u mirnom ruralnom kraju, dvorac koji priča povijesne priče koje vrijedi poslušati i istražiti, a sadašnjost doživjeti. Zamislite sad malu oazu mira u tom ruralnom kraju.

Uživajte u besplatnom korištenju bicikala za vožnju dvorskim perivojem i okolicom te panoramskoj vožnji brodom rijekom Kupom uz pristajanje kod utvrde Stari grad!

Priča o nastanku HOTELA DVORAC JURJEVEC nastaje na nekadašnjem posjedu austro – ugarskih plemića Thurn Taxis još u 17 stoljeću. 

Gotovo cijelo stoljeće Dvorac Jurjevec je bilo poznato utočište visoke aristokracije. Hotel je posvećen očuvanju tradicije, naglašavanju lokalnih vrijednosti koji se savršeno uklapaju u  prirodu koja nas okružuje.

Ovaj hotel dvorac obilježavaju 24 komfornih i stilskih uređenih soba, wellness te jedinstvena ponuda lokalnih specijaliteta pod vodstvom vrhunskih kuhara. Samo su dio priče koju možete doživjeti zajedno s ljubaznim i predanim osobljem hotela. 

Naša kulinarska priča je isprepletena s tradicijom i strašću prema gastronomiji, obećavajući iskustvo koje će oduševiti čak i najzahtjevnije nepce. Prepustite simfoniji okusa i mirisa, s ljubavlju pripremljenih za vaše uživanje. Doživite čaroliju objedovanja gdje se povijest i umjetnost okusa spajaju u nezaboravnom ambijentu.

U ponudi Vas očekuju i : neograničeno korištenje wellnessa sa grijanim unutarnjim bazenom, jacuzzijem i finskom saunom, voda i voće tijekom korištenja wellnessa i wellness set u sobi (ogrtač, ručnici i papuče)!

Opustite u toploj i elegantnoj atmosferi wellnessa u Hotelu Dvorac Jurjevec gdje možete zaustaviti vrijeme i stvoriti trenutak apsolutnog opuštanja i blagostanja.

Detoksicirajte se i opustite u blagoj vrućini naše tradicionalne finske saune, a potom se prepustite ugodnoj toplini našeg elegantnog unutarnjeg bazena ili neka vas nježni mjehurići našeg jacuzzija miluju vas do stanja.