Proljetni predah u Bohinjskoj Bistrici uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe u Bohinj ECO Hotelu te kupanje u bazenima i opuštanje u saunama u Aquapark & Wellnessu!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!

1 dijete do 3 godine GRATIS! Otkrijte posve novo iskustvo odmora i opuštanja u ovom vrhunskom kompleksu! Kupon vrijedi od 28.04. do 06.06.2024.

Hotel Bohinj ECO izvrstan je izbor za svakoga tko želi maksimalno iskoristiti svoje vrijeme u Sloveniji. Smješten u Julijskim Alpama, ovaj eko-prijateljski hotel nalazi se na dobroj poziciji za lak pristup (ski) autobusom do okolnog Bohinjskog jezera ili skijališta Vogel. To je više kompleks nego jedan hotel, s reputacijom izvrsne kuhinje i mnoštvom aktivnosti koje će vas zabaviti.

Bohinj ECO Hotel je toplom vezom podzemnog hodnika povezan s Aquaparkom. Uskočite u papuče, uzmite ručnik (uključen u većinu tipova soba) i uživajte u Aquaparku - centru dobrobiti za cijelu obitelj! Gosti hotela s većinom tipova soba mogu uživati ​​u besplatnom pristupu bazenima i saunama.

U cijenu uključen ulaz u Aquapark & Wellness Bohinj - bazeni, whirpool, tobogani, stijena za penjanje... i 1x ulaz u svije sauna tijekom boravka (finska, turska, bio, IR sauna)!

Superior sobe imaju stakleni zid od poda do stropa, uključujući balkon u francuskom stilu. Većina soba nudi dodatni kauč na razvlačenje i gleda na istok kako biste dočekali sunce koje izlazi iza planina. Opremljene su orahovim ili tikovim drvetom i grle vas pastelnim eko ​​bojama na bazi vode, kao i antialergenskim tepisima od recikliranih materijala.