Uz do 75% popusta do lijepo oblikovane i tonirane linije - Perfect Body Beauty Bar u Zagrebu donosi Vam ponudu tretmana brazilske maderoterapije i presoterapije uz vakuum vreću ili butt lift!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 250,00 €
Ušteda 65%
Cijena 87,00 €
Uštedi još 5,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ponuda je namijenjena isključivo ženama. Kupon vrijedi do 29.07.2024.

Razlika između brazilske i klasične maderoterapije jest to što se brazilska maderoterapija radi kombinacijom ručnih pokreta, masažom oklagijama i sa šest specifičnih madero vakuum čašica tako da se u toku terapije tijelo savršeno modelira i čini privlačnijim.

Osoblje Perfect Body - Beauty bara & edukacijskog centra educirano je u jedinom certificiranom centru za izvođenje brazilske maderoterapije u Banja Luci te su također među prvima u Hrvatskoj koji se bave izvođenjem i davanjem edukacije za brazilsku maderoterapiju.

Butt lift je sve popularniji tretman za vidljivo zategnutu, podignutu i zaobljenu stražnjicu! Ovim tretmanom podiže se i konturira stražnjica, stimuliraju se mišići, razbija celulit i masne naslage te se poboljšava cirkulacija i elastičnost kože. Potpuno je neinvazivan, a rezultati ovise o pojedincu jer je nekima potrebno 2 ili više serija za vidljive rezultate. Moguća nuspojava: crvenilo na stražnjici koje ne traje dugo (cca 3 - 5 min) niti bi vas trebalo odvratiti od redovnih aktivnosti.

Presoterapija / limfna drenaža odličan je tretman za detoksikaciju organizma i jačanje imuniteta. Ona djeluje na limfni sustav i njegov tijek, pa samim time i na odvođenje viška tekućine iz organizma i celulit. Vrlo je učinkovita kod osjećaja teških nogu, a uz sve to je iznimno opuštajuća!

Vakuum vreća razgrađuje celulit, uklanja naslage poput "narančine kore", razgrađuje postojeće masne naslage na tijelu, blokira stvaranje novog masnog tkiva i pospješuje izbacivanje tekućine iz organizma.