[ŠPANSKO] Tretmani saveznici u borbi protiv viška kilograma i celulita - La Camilla beauty bar u Zagrebu donosi Vam pakete učinkovitih tretmana za oblikovanje tijela, uz do 85% popusta!

7 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 300,00 €
Ušteda 73%
Cijena 59,00 €
Uštedi još 3,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 3,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon, odnosno svi tretmani moraju se iskoristiti do 16.07.2024.

TESLA

Najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

LIPOLASER

Terapija laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim ćelijama. Pod utjecajem laserskih zraka membrana masne ćelije postaje privremeno porozna, omogućavajući tako rastopljenim mastima da napuste ćeliju i akumuliraju se u među-ćelijskom prostoru. Masti između ćelijskog prostora tijelo prirodno izbacuje kroz probavni i limfni sistem koji se obnavlja uz nutricionističku podršku, limfnu masažu, terapiju rehidracije i na druge načine. Tretmani lipolaserom su jednostavni i bezbolni. Jedan tretman traje 30 minuta. Ono što je bitno je obavezan unos bar 2L vode dnevno. 

BUTT LIFT

Brazilsko podizanje gluteusa je podizanje gluteusa vakum čašama. To je aparativni tretman koji dovodi do smanjenja celulita na tretiranoj zoni i aktivacije lokalne cirkulacije i limfne drenaže.

RDIOFREKVENCIJA

Radiofrekvencija zagrijava tkivo pomoću električnog polja koje nastaje između dviju elektroda (aplikator i referentna elektroda). Prirodni otpor (impedancija) tkiva na to gibanje dovodi do stvaranja topline što za posljedicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, povećani mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivaciju fibroblasta i stvaranje novog kolagena.Kod anticelulitnih i tretmana mršavljenja, zagrijavanjem masnih naslaga u hipodermisu one se ‘tope’, a svježa krv koja prodire uslijed povećane cirkulacije u tretiranom području regenerira tretirani dio.

MADEROTERAPIJA

Maderoterapijom možemo smanjiti obujam trbuha, struka, nogu, ruku i očvrsnuti te podići stražnjicu. Maderoterapija na celulit djeluje tako da potiče cirkulaciju, rad limfe, otklanja višak tekućine iz organizma i utječe na razbijanje masnih stanica. Ujedno regulira probavu i metabolizam.