[ŠPANSKO] Tretmani za opuštanje i detox ili ljepšu figuru tijela - medicinska masaža leđa s cuppingom, relax vip masaža i piling tijela ili 3 TESLA tretmana u La Camilla beauty bar u Zagrebu!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 70,00 €
Ušteda 50%
Cijena 35,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Svi tretmani se moraju iskoristiti do 20.07.2024.

TESLA je najnoviji tretman za oblikovanje tijela koji je tek od nedavno dostupan u Europi uspijeva upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. Rast mišića, otapanje masnoće, tretman protiv celulita, tretman mršavljenja.

CUPPING terapija je drevna kineska metoda koja djeluje na uklanjanje bolova u mišićima, otklanjanje toksina iz organizma, poboljšanje cirkulacije, zatezanje kože vakuumskim čašama, smanjenje celulita.