PodržimoNaše

Super paket frizerskih usluga u Zagrebu! Pramenovi klasični ili ombre, preljev, maska za kosu, šišanje vrućim škarama na sve dužine kose i fen frizura, za samo 179 kn.

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Učinite svoju kosu neodoljivom, uz čak 55% popusta! Šišanjem kose sa vrućim škarama kosa je sjajnija, ima bolji obujam, lakše se formira frizura i kosa puno teže puca!

Ponuda uključuje:

Frizerski salon S.I.L.A, Zagreb - Pramenovi klasični ili ombre, preljev, maska za kosu, šišanje vrućim škarama na sve dužine kose i fen frizura, za samo 179 kn.

Moguća nadoplata za bojanje kose, u iznosu od 40 kn, direktno u Salonu.

Koristi “vruće škare” za Vašu kosu:

kosa ima bolji obujam

kosa je sjajnija

kosa ima više vlage i živahnija je

kosa se puno lakše održava

kosa se na krajevima puno teže raspuca.

Ispucali vrhovi te tanka i krhka kosa jedan su od najčešćih problema s kojima se mnoge žene suočavaju. Često se niti uz pravilnu njegu ne uspijevaju eliminirati rascvjetali vrhovi i kosi vratiti izgubljeni volumen i sjaj.

No, baš kao što suvremeni način života i sve više štetnih vanjskih čimbenika negativno djeluju na našu kosu, tako se stručnjaci trude otkriti nove tehnike uljepšavanja i opuštajuće tretmane koji će obnoviti njezinu izgubljenu ljepotu. Jedna od trenutačno najtraženijih i najpopularnijih blagodati za kosu zove se Jaguar ThermoCut, odnosno – šišanje vrućim škarama!

Obavezna rezervacija termina na broj: 098 966 1576
ili 01 3822 975.