Ne propustite priliku za nahranjenu i blistavu kožu lica uz oxygen tretman ili oxygen tretman sa dermapen microneedelingom u salonu ljepote Green line Body u centru Zagreba!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 54,00 €
Ušteda 46%
Cijena 29,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon se koristi u 1 dolasku i vrijedi do 30.06.2024.

Otkrijte oazu ljepote i harmonije u srcu grada! Naš kozmetički salon nudi Vam trenutke čistog uživanja i opuštanja gdje se svaka briga topi pod stručnim dodirom naših stručnjaka.

Stanice tijekom života ne proizvode dovoljno energije te su podložnije oštećenju, a jedan od razloga tome je nedostatak kisika. Ukoliko dovedemo dovoljnu količinu kisika, stanice proizvode energiju kao nekad te koža poprima mladenački izgled, a stanice kože postaju otpornije na vanjske štetne utjecaje. Kisik uz jaki protuupalni efekt ima i jaki antibakterijski učinak, što se koristi u liječenju akni. Kisik potiče nastajanje kolagena te smanjuje bore uz povećanje elastičnosti i napetosti.