Popularni tretmani u borbi protiv celulita i viška naslaga - CryoCoolSculpting 360 °C ili 4D vakuumska kriolipoliza za 2 ili 4 područja u salonu ljepote Green line Body u centru Zagreba!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 220,00 €
Ušteda 75%
Cijena 54,00 €
Uštedi još 3,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 3,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon se koristi u 1 dolasku i vrijedi do 30.06.2024.

Otkrijte oazu ljepote i harmonije u srcu grada! Naš kozmetički salon nudi Vam trenutke čistog uživanja i opuštanja gdje se svaka briga topi pod stručnim dodirom naših stručnjaka.

CryoCoolSculpting 360 °C je nekirurška tehnika hlađenja koja se koristi za smanjenje masnoće na ciljanim područjima. Temelji se na kriolipolizi. Kriolipoliza koristi hladne temperature za zamrzavanje i uništavanje masnih stanica. Primjenom niske temperature mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena. Masne stanice će se iskristalizirati, a potom i filtracijom s jetrom kao glavnim čimbenikom izlučiti iz tijela metaboličkim putem.