NOVO - proljetni odmor u ljepotama kanjona rijeke Zrmanje uz 1 ili 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u Hotelu Kanjon Zrmanje, piće dobrodošlice i opuštanje u wellness centru...

Super cijena 80,00 €
Uštedi još 4,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Bilo da tražite avanturu, opuštanje ili jednostavno povezanost s prirodom, Hotel Kanjon Zrmanje nudi neusporedivo iskustvo... Kupon vrijedi do 31.05.2024.

Otkrijte skriveni raj smješten u srcu Obrovca ​​u Hrvatskoj - Hotel Kanjon Zrmanje nudi izvanredno utočište gdje se prekrasna prirodna ljepota susreće s modernom udobnošću.

Uživajte u predivnom hotelu smještenom uz samu obalu rijeke Zrmanje. Osim opuštajućeg smještaja u udobnim sobama, očekuje vas i nezaboravan wellness doživljaj u našem moderno opremljenom wellness centru. Prepustite se masažama, saunama i jaccuzziju te osjetite potpunu relaksaciju tijela i duha.

Deluxe soba (20 m2) ima kupaonicu s tušem, WC, LCD TV (programi na više jezika), telefon, mini bar, sef, kućni ogrtač i papuče, klima uređaj i besplatan Wi-Fi.