Ponuda masaža po odličnim cijenama u Filipino Massage "Antique" u Zagrebu u trajanju 60 ili 90 minuta - relaxing aroma, pregnancy, deep tissue ili hilot masaža!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 24,50 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 20.06.2024.

RELAX AROMATERAPIJSKA MASAŽA koristi se za opuštanje, ublažavanje boli te poboljšanje raspoloženja.

MASAŽA ZA TRUDNICE je prenatalna masaža koja pomaže u smanjivanju tjeskobe, umanjivanju simptoma depresije, ublažava bol u mišićima i zglobovima, ali ima i pozitivan učinak na porod i kasnije zdravlje novorođenčadi. Moguće ju je primijeniti nakon 5. mjeseca trudnoće.

DEEP TISSUE MASAŽA pomaže kod bolnih mišića i ukočenosti tijela. Uključuje primjenu dugotrajnih pritisaka korištenjem sporih, dubokih poteza za ciljanje unutarnjih slojeva mišića i veznog tkiva. Djeluje na dublje slojeve mišića i vezivnog tkiva oslobađajući tijelo od nakupljenih napetosti i smanjujući upale, a samim time dovodi do povećane fleksibilnosti i smanjene boli.

HILOT MASAŽA cilja ukliještene živce i okolna područja kako bi se smanjila bol tijela koja se nakuplja usred stresa i od posla. Pomaže i kod smanjivanja oteklina nastalih uslijed uklještenja živca te pruža trenutno olakšanje.