Bajkoviti odmor u Rimskim Termama uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u hotelu Sofijin dvor 4*, opuštanje u kompleksu termalnih bazena, širok spektar zabave i rekreacije...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 05.05. do 29.06.2024.

[VIŠE OD 2000 GODINA TRADICIJE] RIMSKE TERME – terme koje nude bijeg u luksuznu oazu odmora i užitaka, mir, tišinu, blagodat najljekovitije vode u Sloveniji, vrhunsku gastronomiju, predivnu prirodu... I to je samo mali dio ove čarobne priče.

U cijenu uključeno i : neograničeno kupanje u kompleksu termalnih bazena ● besplatan ulaz u fitness centar ● cjelodnevno kupanje na dan odlaska i dolaska ● širok spektar zabave i rekreacije

U Rimskim termama koje se nalaze u jednom od najljepših mjesta u Sloveniji, u Rimskim Toplicama, rukom pod ruku koračaju bogata tradicija i suvremene turističke usluge. Istraživanja su dokazala da je akrotermalna voda u Rimskim termama po sadržaju kemijskih elemenata koji blagotvorno utječu na ljudsko tijelo jedna od najbogatijih u Sloveniji. 

SOFIJIN DVOR 4* opremljen je u klasičnom stilu bezvremenske elegancije. Nudi 43 luksuzno opremljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe te hotelska apartmana. Sve sobe imaju LCD televizor, telefon, minibar, sef, klimatizacijski uređaj i priključak za internet.

Prepustite se uživanju kao što su uživali stari Rimljani. Bazeni su osmišljeni po uzoru na rimska kupališta, ispunjeni ljekovitom termalnom vodom, a prostiru se na 450 m2. Na raspolaganju su vam unutarnji bazen, vanjski panoramski bazen te četiri unutarnja i tri vanjska masažna bazena s vodenim sjedalima i vodenim ležajevima. Vanjski panoramski bazen povezan je s unutarnjim bazenom.