NOVO - iskoristite slobodno vrijeme u prolazu ili na odmoru za jedinstveni izlet sa Dalmatia Travel, Omiš - obilazak kanjona rijeke Cetine brodicom u trajanju 2,5 sata za samo 9 eura/osobi!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 9,00 €
Kupi

Kupon se može iskoristiti do 30.06.2024.

Gosti se voze na putovanje kroz prekrasno očuvani kanjon rijeke Cetine, koji je prirodni park - zaštićeni krajolik od 1963. godine i koji se proteže 7 km od ušća rijeke Cetine prema unutrašnjosti. 

Polazak brodice svaki dan u 12:00h kod turističke agencije Dalmatia Travel na adresi Ulica Josipa Pupačića 5, Omiš. Povratak je na istoj adresi. 

Nakon 40 minuta vožnje, pauza u Radmanovim Mlinicama u trajanju 1 sat (slobodno vrijeme za šetnju parkom, eventualno piće ili jelo u restoranu). 

U cijenu uključeno osiguranje, oprema, skipper-vodič, iskusno osoblje odgovorno za sigurnost, besplatan parking (kod turističke agencije Dalmatia Travel).

Kanjon rijeke Cetine jedna je od najljepših prirodnih atrakcija Srednje Dalmacije, koja je također i najposjećenija nakon Nacionalnog parka Krka. Rijeka Cetina najduža je rijeka u Dalmaciji (102 km). U ranom srednjem vijeku gusari iz Omiša koristili su je kao skrovište. Živopisni kanjon rijeke Cetine također je poslužio kao pozornica za mnoge filmove, poput Winnetoua. 

Tijekom 40-minutne vožnje brodom, gosti mogu uživati u flori i fauni rijeke te fotografirati krajolik kanjona. Različita stabla i gusta trska koja okružuju rijeku, ptice, plovke, labudovi i ribe koje se mogu vidjeti u kristalno čistoj vodi prate vas tijekom putovanja. Zelena rijeka i njezini stanovnici, mali otoci i brzaci koji teku uz njezine strane pružaju savršeno mjesto za opuštanje tijela i duše. Na kraju putovanja gosti stižu do izletišta Radmanove mlinice, gdje mogu prošetati parkom i nešto pojesti i popiti u restoranu. Djeca se mogu igrati na igralištu, a tu je i plaža za plivanje. Nakon odmora, gosti se vraćaju na brod i voze natrag u Omiš. 

Preporučamo da sa sobom ponesete ručnike, kupaći kostim, kratke hlače i majicu, rezervnu odjeću, cipele ili sandale za vodu te kremu za sunčanje.

Misija Dalmatia Travel je pružiti autentična iskustva kroz izlete u Omišu, uz stalno unapređenje usluga i organizaciju avanturističkih aktivnosti. Naša posvećenost gostima, sigurnosti i očuvanju okoliša temelj su naše reputacije kao pouzdane i kvalitetne turističke agencije.