ULTRA LAST MINUTE ponuda za odmor povodom Praznika rada u luksuznom Grand hotelu View 4* u Postiri uz 4 dana i 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i 1 dijete do 12 g. i SPA relax sadržaje!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

01.05. očekuje Vas nastup dalmatinske klape uz večeru! Kupon vrijedi od 30.04. do 05.05.2024.

Kao što mu i samo ime daje naslutiti, GRAND HOTEL VIEW osvojit ćeš vas veličanstvenim panoramskim pogledom koji ga okružuje i puca na kristalno čisto Jadransko more i dalmatinski arhipelag.

Smješten u neposrednoj blizini pitoresknih Postira, hotel je moderno i luksuzno namješten te opremljen vrhunskim sadržajima kako bi vam pružio istinski komfor za nenadmašan odmor.

Neograničeno korištenje SPA relax zone (za osobe starije od 16 godina) koja uključuje grijani unutarnji bazen s ležaljkama, ice saunu, dry saunu, system saunu i relax zonu i 20% popusta na sve masaže i wellness tretmane!

Na raspolaganju vam je i ekskluzivni wellness i spa centar u kojem ćete uživati u raznolikom izboru sauna te brojnim inovativnim tretmanima za njegu lica i tijela.

U centru ćete pronaći hot vitality pool, finsku saunu, leden fontanu, parnu kupelj, tuš doživljaja, zonu za opuštanje s ležaljkama (slana soba) i jedinstvene masaže i tretmane ljepote (uz nadoplatu).

U cijeni uključen polupansion s bogatim doručkom i večerom i uključenim bezalkoholnim pićem iz šankomata, pjenušac Perla Rose 0,75 l i boca negazirane vode Jana 0,75 l u sobi na dolasku, svakodnevno u sobi nadopuna 3 vrste čaja Alhaus i 3 komada Nescafe instant vrećica!

Za ljubitelje gastronomije, tu je i neizostavna slavna dalmatinska kuhinja koja obiluje ukusnim delicijama koje pripremamo od lokalnih i uvijek svježih sastojaka, a na samo par koraka od hotela nalazi se i prekrasna šetnica te pješčana plaža s kristalno čistim morem, kao i brojni restorani i konobe.