[LIPANJ / RUJAN] Uživajte u ljetnom ruhu mjestašca Vrsi - 4 dana i 3 noćenja ili 5 dana i 4 noćenja u studio Apartmanima Lavanda za 2 osobe i 1 dijete!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu uključeni i posteljina, ručnici, završno čišćenje te boravišna pristojba! Kupon vrijedi od 01.06. do 01.07. ili od 01.09. do 30.09.2024.

APARTMANI LAVANDA

Tri novouređena studio apartmana u mirnom i tihom dijelu stare jezgre mjesta Vrsi nalaze se u neposrednoj blizini povijesnog grada Nina, udaljenog svega 5 km.

Gostima se na izbor nudi nekoliko pješčanih i šljunčanih plaža, kao i osnovnih potrebnih sadržaja, trgovine, bankomati, restoran, pošta, ambulanta, ljekarna.

U samom mjestu Vrsi i obližnjem Ninu osiguran veliki broj dodatnih sadržaja za razonodu i turističkih atrakcija; kaubojski ranch, lunapark, konobe, restorani, gift shopovi, veliki broj hand-made štandova sa suvenirima te organizirane zabavne, tematske večeri specifične za to podneblje (klapske i mornarske fešte).

VRSI

Općina je smještena na malom poluotoku na krajnjem sjeverozapadnom dijelu sjeverne Dalmacije, oko 20-ak km udaljeno od Zadra, te obiluje kulturnom baštinom i prirodnim ljepotama. Jedno od najvećih prirodnih bogatstava općine Vrsi je prekrasna i razvedena obala duga 34 km. Obalom dominiraju prirodne uvale i skrivene plaže dok se na predjelima Vrsi-Mulo i Vrsi-Zukve mogu naći urbane plaže sa osvjetljenim šetnicama.