Crystal Sunny Hotel by Valamar u Poreču - idealna lokacija za odmor s obitelji i prijateljima na 3 dana i 2 noćenja za 2 ili 3 osobe na bazi polupansiona ili polupansiona i brunch!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u vlastitom ritmu u ovom utočištu uz more savršenom za uživanje u jednostavnim životnim zadovoljstvima... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Opcije polupansiona vrijede od 04.05. do 08.05. ili od 12.05. do 16.05., a opcije polupansiona sa brunchom vrijede od 16.05. do 23.05. ili od 26.05. do 30.05.2024.

Polupansion: buffet doručak i večera s uključenim negaziranim pićima iz šankomata tijekom obroka

Polupansion i brunch: Sunny Breakfast & Brunch (produženi doručak i rani ručak 07-13h) s uključenim bezalkoholnim pićima i tematska večera Sunny Dinner (19-21 h; pića uz nadoplatu) 

Crystal Sunny Hotel smješten je u borovoj šumi u blizini Poreča i idealan je izbor za opušteni odmor na plaži u Istri. Prošećite do staroga grada udaljenog samo desetak minuta i istražite njegovu povijesnu baštinu.  

Crystal Sunny Hotel nudi moderne sobe u borovoj šumi blizu mora, dovoljno blizu da osjetite puls Poreča, ali i dovoljno daleko da imate potrebnu privatnost na odmoru. Uživajte u ukusnom doručku i večeri, sunčajte se uz bazen s morskom vodom ili se opustite na obližnjoj plaži. Restoran Sunny nudi uslugu doručka i večere, a bezalkoholna negazirana pića iz šankomata uključena su tijekom obroka.

Superior soba za 2 (20 m2) ima spavaću sobu s bračnim ili odvojenim krevetima, kupaonicu s tušem / kadom, balkon, klimatizaciju, LCD Sat TV, Wi-Fi pristup Internetu, sušilo za kosu i telefon.

Soba za 2+1 (20-25 m2) ima spavaću sobu s odvojenim krevetima (180x200), sofu, kupaonica s tušem / kadom, balkon, klimatizaciju, LCD Sat TV, Wi-Fi pristup Internetu, sušilo za kosu i telefon.

Antički grad POREČ, jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj smiješi vam se na zapadnoj obali poluotoka Istre. 

U svojoj atraktivnoj povijesnoj jezgri još uvijek čuva najljepši spomenik ranobizantske umjetnosti na Mediteranu – Eufrazijevu baziliku iz 6. stoljeća pod zaštitom UNESCO-a. Spojite opuštanje na uređenim plažama s istraživanjem prirodnih i povijesnih atrakcija Poreča i okolice.