Bogata ponuda za ljetovanje u Vodnjanu uz 4 ili 6 noćenja na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe u Hotelu Villa Letan 4*, izlet u NP Brijuni, kupanje u vanjskom bazenu i praćenje UEFA EURO 2024 i OI!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite svoju obitelj ljetovanjem u Vodnjanu i uživajte u nezaboravnom odmoru u Hotelu Villa Letan 4*! GRATIS 1 dijete do 4 godine (na ležaju s odraslima) i 1 dijete do 12 godina (na pomoćnom ležaju)! Kupon vrijedi od 10.06. do 15.08.2024.

U cijenu uključene i 2 ulaznice za vođeni IZLET U NACIONALNI PARK BRIJUNI (napomena: dodatno se naplaćuje ulaznica za djecu od 7 do 18 godina 16€/djetetu, a za djecu do 7 godina ulaznica je GRATIS)! 

HOTEL VILLA LETAN 4* u Peroju omogućuje Vam svu udobnost i sve prednosti novoizgrađenog i bogato opremljenog hotela. Četiri zvjezdice jamstvo su kvalitete, ali nipošto ograničenje, jer trudimo se izaći u susret svim vašim željama i potrebama.

Očekuju Vas i praćenje UEFA EURO 2024 i OI na velikom LED TV-u na terasi hotelskog restorana, navijački korner sa slanim grickalicama GRATIS za svaki stol i navijačko iznenađenje tijekom boravka!

Hotel Villa Letan nudi 54 jednokrevetne/dvokrevetne sobe i 5 apartmana. Svaka soba ima balkon sa pogledom na more ili maslinike. 

Sve sobe i apartmani su stilski uređeni, opremljeni kvalitetnim i udobnim namještajem. LCD TV (HR i satelitski programi), mini bar, telefon, Internet, SOS sustav, sustav za vatrodojavu, sef, klima uređaj i centralno grijanje u sklopu su svake smještajne jedinice.

EXTRA pogodnosti - neograničeno korištenje vanjskog bazena, besplatno korištenje zabavnog sadržaja (biljar, pikado, badminton, stolni tenis, stolni nogomet) i bicikala u trajanju 2 sata (uz prethodnu najavu)!

Dolazite li u Istru, možete očekivati vrhunske gastronomske doživljaje. Najbolji začin istarskoj kuhinji daje prirodnost njezinih sastojaka. O istarskoj se trpezi u superlativima dade govoriti satima. Znaju to mnogi koji Istru posjećuju radi dobrog jela. Nasljeđe je to i obaveza koju svaki istarski domaćin mora dostojno predstaviti svojim gostima. Restoran hotela Villa Letan to čini na vaše zadovoljstvo.