Obiteljski odmor u APARTMANIMA TERME SVETI MARTIN uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe i do 2 djece GRATIS te kupanje u bazenskom kompleksu The Temple of Life!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dvoje djece GRATIS s dvoje odraslih u apartmanu (jedno dijete do 11,99 godina na pomoćnom ležaju, drugo dijete do 4,99 godina u krevetu s roditeljima)! Kupon za TJEDNU opciju vrijedi od nedjelje do petka, od 05.05. do 30.05.2024.; kupon za VIKEND opciju vrijedi od petka do nedjelje, za termin 10.-12.05.2024.

HEALTHNESS RESORT u srcu prirode

Dobrodošli u Terme Sveti Martin, prvi Healthness resort u Europi, smješten na sjeveru Hrvatske. Resort se nalazi u oazi mira, u Međimurju, gdje tradicija, kultura i povijest već više od sto godina žive u skladu s prirodom. To je jedina europska regija koja je po treći put osvojila nagradu European Destination of Excellence. Resort je okružen s 27 hektara netaknute prirode koja oduzima dah, slikovitim brežuljcima vinograda, kao i nestašnim jelenima. Tako je danas resort poznat po idiličnom i zdravom prirodnom okruženju.

Resort uključuje apartmansko naselje i hotel 4*, zdrave i inovativne restorane, kompleks unutarnjih bazena s termalnom vodom, ljetni aquapark, wellness centar, svijet sauna i centar frekventne medicine. Bezbroj rekreacijskih staza, sportskih sadržaja, golf i disk terene te 101 priliku za izlete i rekreaciju.

Terme Sveti Martin poznate su po idiličnom i zdravom prirodnom okruženju, stogodišnjoj tradiciji kupališnog turizma s jednom od najzdravijih termomineralnih voda u Europi, vrhunskim wellness uslugama i bogatoj ponudi za profesionalne i rekreativne sportaše.

APARTMANI TERME SVETI MARTIN savršen su izbor za obiteljski odmor, društvo prijatelja ili odmor u dvoje. U neposrednoj blizini šume nalazi se 69 standardnih apartmana (2 do 3 osobe) i 29 obiteljskih apartmana (4 do 5 osoba). Među njima se nalaze i potpuno renovirani Premium apartmani koji su 2021. dobili moderan i inovativan izgled.

Apartmani su opremljeni svom potrebnom opremom modernog i toplog interijera, samo nekoliko koraka od Aquaparka MariLandia i unutarnjeg termalnog kompleksa Temple of Life.

STANDARD APARTMAN sadrži dnevni boravak s trosjedom na razvlačenje, spojen s kuhinjom i blagovaonicom, 1 spavaću sobu s bračnim ili twin krevetom, kupaonicu, terasu / balkon, klima uređaj, telefon, sef, minibar, sušilo za kosu, digitalnu TV i besplatni Wi-Fi.

Neograničeno kupanje u termomineralnom bazenskom kompleksu The Temple of Life (noćno kupanje petkom i subotom do 00:00 h) ● neograničeno korištenje hotelskog fitness centra i fitness centra u sportskoj dvorani

43.000 godina stara i najzdravija ljekovita voda u Europi! THE TEMPLE OF LIFE bazenski kompleks bogat je termomineralnom vodom koja donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima. Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode. 

Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda! Zaživio je kupališni turizam u Međimurju.

Termomineralni bazenski kompleks The Temple of Life kreiran je u skladu s holističkom filozofijom, u kojoj um, duša i tijelo moraju biti uravnoteženi za zdravlje. Bazeni stoga isprepliću autentične lokalne elemente i dijelove antropozofske filozofije Rudolfa Steinera koja nadahnjuje kvalitetan život, zdravlje i uživanje.