Uživanje u Moravskim Toplicama uz 2 polupansiona u Apartmanima Prekmurska vas za 2 osobe ili 2 odraslih i 1 dijete do 12 g., bazene i saunu Hotela Termal i ulaz u Termalni park Terme 3000!

Super cijena 238,00 €
Uštedi još 12,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 12,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi od 30.05. do 12.06.2024.

Apartmansko naselje Prekmurska vas sastoji se od niza kuća koje podsjećaju na tipično prekmursko selo. Na ovoj lokaciji uz Termalni park Terme 3000 gosti mogu uživati ​​u nezaboravnom odmoru usred Prekmurja. 

Apartmani su posebno popularni među obiteljima, biciklistima, ljubiteljima aktivnog odmora, kao i svima koji se tijekom odmora žele malo maknuti od hotelske vreve. Prostrani i udobni apartmani mogu primiti od dvije do pet osoba. Sve jedinice imaju dobro opremljenu kupaonicu s tušem, funkcionalnu čajnu kuhinju i vanjsku terasu.

Tijekom odmora u Apartmanima Prekmurska vas možete isplanirati dan kako želite uživajući u udobnosti hotelske razine, s našom polupansionskom opcijom koja nudi autentične prekmurske specijalitete u restoranu Hotela Termal.

U cijenu uključeno neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000 (povezan toplim hodnikom sa hotelima; kupanje i na dan odlaska do 11 h), a u Hotelu Termal neograničeno kupanje u bazenima (na dan dolaska od 11 h i cijeli dan na dan odlaska) i 1x dnevno ulaz u saunu!

Termalni park Terme 3000 jedan je od najvećih u Sloveniji. Povezan je s hotelima panoramskim hodnikom. Zatvoreni, dvoetažni dio parka ima tobogan, saune i sobu za opuštanje. Adrenalinski tobogani glavna su atrakcija u vanjskom dijelu parka s raznim bazenima i poznatim crnim kupkama ispod njih. 

Površine više od 3.000 m² ima Aqualoop i Kamikaze adrenalinske tobogane, obiteljske tobogane (2 vanjska, 1 unutarnji), otvoreni i unutarnji dječji bazen i crne kupke. Crna termomineralna voda iz Terma 3000 najtoplija je u Sloveniji, a kupanje u njoj pozitivno utječe na cijeli organizam.

Unutarnji dio termalnih bazena Hotela Termal spaja pozitivna svojstva termalne vode i snagu stijena, kao i kromoterapijsku sobu uz bazen. 

Zagrijati se možete u finskoj sauni, uživati ​​u blagotvornoj energiji kristala i opustiti se uz pomoć boja. U vanjskom prostoru možete uživati ​​u rekreacijskom bazenu i kupki s crnom termomineralnom vodom.

Boravak u vrućoj finskoj sauni potiče cirkulaciju krvi, pomaže u detoksikaciji organizma i jačanju imunološkog sustava, oslobađa napetosti u mišićima te vas ugodno fizički i psihički opušta.

*Izvor fotografija: www.sava-hotels-resorts.com (Sava Hotels & Resorts, www.sava-hotels-resorts.com)