Uživajte u popularnim Termama Ptuj uz 3 dana i 2 noćenja u mobilnim kućicama na bazi polupansiona za 2, 3 ili 4 osobe te opuštanje u bazenima i saunama Termalnog parka!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za termine 07.05.-13.05., 17.05.-20.05. ili 24.05.-04.06.2024.

Terme Ptuj nalaze se u blizini Ptuja, najstarijeg grada u Sloveniji, gdje ćete se imati priliku regenerirati, odmoriti se i napuniti baterije za nove izazove.

Doživite ugodan odmor u zagrljaju zelenog kampa Termi Ptuj i isprobajte naše moderne drvene mobilne kućice. Kućice nude izravan kontakt s prirodom i osjećaj slobode, poput kampiranja, ali istovremeno luksuz apartmana i manju izloženost vremenskim nepogodama. 

U cijenu uključeni i posteljina, završno čišćenje, internet i parking odmah pored kućice

Kućice imaju potpuno opremljenu kuhinju s dnevnim boravkom, kupaonicu i dvije odvojene spavaće sobe s posteljinom i ručnicima. Ispred svake kuće je terasa sa nadstrešnicom i vrtnom garniturom. Mobilne kućice sve su popularniji oblik kampiranja, posebno za obitelji.

2x dnevni ulaz u bazene i saune Termalnog parka ● fitness i aerobik u vodi

Zatvoreni dio termalnog parka nudi sedam bazena, uključujući vanjski bazen koji radi tijekom cijele godine. Djecu će bez sumnje oduševiti djelomično prozirni tobogan s vizualnim i zvučnim efektima. Ako vas više zanima žuborenje vode nego spuštanje niz vodeni tobogan, zaronite u jedan od naših toplih masažnih bazena. 

Ljubitelji sauna u Termalnom parku Terme Ptuj mogu uživati ​​u turskoj sauni, 2 obične finske saune, finskoj sauni u vinskoj bačvi i infracrvenoj sauni.

U zatvorenom prostoru Termalnog parka nalazi se restoran Zila koji nudi širok izbor jela u bife baru (doručak, ručak, večera) ili po narudžbi.