Proljetni predah na Pagu na bazi 2 noćenja i ALL INCLUSIVE usluge za 2 odraslih i do 2 djece do 12 godina u Hotelu Pagus 4* uz opuštanje u unutarnjem bazenu i Wellness & Spa centru!

13 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 239,00 €
Uštedi još 12,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 12,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Hotel Pagus se nalazi u mirnom dijelu grada Paga, a 500 m od centra grada ugodna je šetnja uz more... GRATIS dijete do 5 godina na ležaju s roditeljima! Kupon vrijedi od 09.05. do 19.05. ili od 23.05. do 08.06.2024.

HOTEL PAGUS 4*

Najvažniji sadržaji hotela uključuju 116 soba, veliki glavni restoran s terasom, aperitiv bar s terasom s pogledom na more i plažu te Wellness & Spa koji se prostire na 1200 m².

Sobe imaju TV ravnog ekrana s inozemnim satelitskim programima, besplatni WiFi, kupaonicu s kadom i luksuznim toaletnim potrepštinama, papuče, ogrtač, sušilo za kosu, mini bar, sef, mali radni stol, balkon sa stolom i 2 stolice, zavjese za zamračivanje, izravnu telefonsku liniju i samopodesivi klima uređaj.

ALL INCLUSIVE ponuda sastoji se od doručka, ručka i večere s pićima te dodatne konzumacije hrane i pića tijekom dana na odabranim punktovima.

U cijenu uključeno i korištenje unutarnjega grijanog bazena, mini fitnessa i Wellness & Spa centra (sukladno raspoloživosti, uz prethodnu rezervaciju termina na recepciji hotela)

EXTRA pogodnost za odrasle: 1 tretman po izboru (rezervacija termina na wellness.pagus@rudan.com) - Feet detox kupka nogu s paškom soli sa smiljem u trajanju 20 minuta ili piling i kupka nogu za opuštanje sa paškom soli s lavandom i magnezijem u trajanju 20 minuta ili fitoterapija za dlanove u trajanju 20 minuta uz izbor između 4 mirisnih nota ● 15% popusta na tretmane u Wellness & Spa centru

U našem WELLNESS CENTRU susreću se sklad, energija, ljepota i vitalnost. U 1200 četvornih metara prostora pružamo vam područje i tretman gdje vaše tijelo i vaš um osjećaju osjećaj ravnoteže i osjećate istinsku inspiraciju i radost!

U centru ćete pronaći velik unutarnji bazen s grijanom vodom, finsku saunu, whirlpool i razne tretmane ljepote, a sve u cilju potpune revitalizacije i opuštanja. Ako je netko posvećen sportskom životu, hotel nudi i manju sobu za fitness, gdje možete upotpuniti svoj dan vježbanjem.