[ZAGREB] Nova akcija za B KATEGORIJU samo na Crnom Jaju - upiši vozački u Autoškoli MANDIĆ & MEGASTART za samo 699€, a na poklon dobivaš LIJEČNIČKI PREGLED!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje nagrađuje BESPLATNIM LIJEČNIČKIM PREGLEDOM u Zagrebu - OptimaMed ili Vaš Pregled! Adresa Autoškole: Držićeva 12a, Zagreb; poligon Borongaj. Kupon vrijedi do 01.08.2024.

KORAK 1 - nakon što kupac kupi i zaprimi kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr radi kupona za besplatni liječnički pregled

KORAK 2 - na temelju kupljenog kupona, a po dogovoru o startu predavanja, kupac s Autoškolom Mandić & Megastart potpisuje Ugovor

Pri dolasku u Autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

Crno Jaje nagrađuje BESPLATNIM LIJEČNIČKIM PREGLEDOM u Zagrebu, u Medicini rada i sporta OptimaMed na adresi Gotalovečka ulica 2 (Trešnjevka) ili Zdravstvenoj ustanovi za medicinu rada i sporta Vaš Pregled na adresi Trpinjska ulica 9! Nakon što kupac kupi i zaprimi gotov kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr za obavljanje liječničkog pregleda, a Crno Jaje povratno šalje kupon!

Obavezne nadoplate: ispit HAK iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila ● tečaj prve pomoći ● ispit HAK pružanje prve pomoći ● ispit HAK upravljanje vozilom ● ispitni (36.) sat u Autoškoli 49 eura

Kandidati mogu izabrati vozilo i instruktora! 

Školarina vrijedi samo za vozila s RUČNIM MJENJAČEM!

AUTOŠKOLA MANDIĆ & MEGASTART

Osposobljavanjem kandidata za vozače započeli smo se baviti 2000.-te godine. Brojni polaznici naših autoškola danas su uspješni vozači, koji Vam najbolje mogu posvjedočiti našu kvalitetu obuke koja se prvenstveno bazira na preporuci, što i jest naš cilj. Naše autoškole su ponosne na izuzetno visoku prolaznost naših kandidata prema statistikama, u što se možete uvjeriti i Vi, odabravši nas.

U svakodnevnom radu koristimo najsuvremenija tehnička pomagala, a nastavu iz prometnih i sigurnosnih pravila vršimo po izuzetno visokim edukacijskim standardima. Naši instruktori imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje. U našim autoškolama dočekati će Vas ljubazno osoblje, ugodna atmosfera i ambijent u moderno uređenim prostorima prema najsuvremenijim metodičko-didaktičkim načelima.

Uz dugogodišnje iskustvo našeg stručnog kadra, predavanja iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila, ispunjena su zanimljivim i interaktivnim prezentacijama. Kroz obuku vožnje, spremno će Vam pomoći naši instruktori koji imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje.