Spoj suvremenog interijera i iscjeljujućeg zelenila prirode - dobro došli u novu dimenziju odmora na otoku Krku! Kupon vrijedi za 08.-17.05., 17.-26.05. ili 26.05.-09.06.2024.; zauzeti termini 30.05.-02.06.


Aminess Gaia Green Villas smještene su u mediteranskoj šumi otoka Krka, nedaleko od mora i očaravajućih plaža Njivica. Zahvaljujući modernom industrijskom dizajnu, koji se harmonično stapa s plodnim zelenim okruženjem, u ovim ćete vilama smiriti um i napuniti srce.

Gaia Green Villas za 2 do 8 osoba krasi savršena sinergija arhitekture i prirode koja vam osigurava mnogo privatnosti i mira, koji god kutak naselja odabrali. Čim uđete u vilu, širom otvorite vrata terase i pustite tišinu, boje i mirise šume u svoj dnevni prostor. 

Vile Pinus - obiteljski odmor uz ekstra dozu udobnosti

Pinus je najrasprostranjeniji tip vila u naselju, baš kao što je i bor po kojem su dobile ime iznimno rasprostranjen na otoku Krku. S odvojenim spavaćim sobama na katu i prizemljem u potpunosti namijenjenom dnevnom odmoru i relaksaciji, ove vile krasi raskošna udobnost.

U cijenu uključeni i : trošak plina, vode i struje + korištenje fitnessa u hotelu Magal by Aminess!

Svaki kat ima 25 m2 + 15 m2 terase. U prizemlju su kuhinja i dnevni boravak i 1 WC, kauč na razvlačenje za dvoje djece do 11,99 godina, a na katu su 2 spavaće sobe i 1 kupaonica.

Čim se spustite iz naselja vila, dočekat će vas lijepo uređena plaža Veya. Plaža je kombinacija šljunčanih dionica i stjenovitih dijelova u sjeni aromatičnih borova, tamarisa i smokava.