Ne propustite novi FIT PROGRAM od 30 tretmana u Prestige institutu za mršavljenje i estetiku u Zagrebu za samo 185€ + GRATIS 2 termo deke ili 2 lipo lasera za razbijanje masnoće!

Već poznati Centar za mršavljenje Tajna ljepote od sada kao Prestige Institut uz još učinkovitije uređaje! Kupon se može iskoristiti do 31.08.2024.

Ono što INSTITUT PRESTIGE razlikuje od ostalih salona su programi prilagođeni Vašim individualnim potrebama, uz detaljnu medicinsku analizu sastava tijela, a s ciljem maksimalnih i dugotrajnih rezultata u gubljenju kilograma, oblikovanju Vašeg tijela i uklanjanju ostalih nesavršenosti.

FIT program uključuje: 5 kavitacija ● 5 limfnih drenaža ● 5 maderoterapija ● 5 termo deka ● 5 vakum vreća ● 5 butt lifta

MADEROTERAPIJA je oblik anticelulitne masaže koja se izvodi isključivo drvenim valjcima i rolerima, dizajniranima upravo za tu namjenu. Temelj ove tehnike je stimulacija limfe, što je prvi korak u uspješnoj borbi protiv celulita. Tretman vidno smanjuje "narančinu koru" i uspješno rješava problem nabubrenja na koži. Uz rješavanje problema s celulitom maderoterapija pozitivno utječe na snažno čišćenje organizma, oblikovanje tijela, smanjenje obujma, poticanje rada metabolizma, smanjenje edema, sagorijevanje masti te bolji tonus i zatezanje kože.

LIMFNA DRENAŽA je vrlo učinkovita metoda kojom poboljšavamo mikrocirkulaciju, stimuliramo metabolizam i limfni sustav te ubrzavamo izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela). Zbog današnjeg tempa života, stresa, pretjeranog stajanja ili sjedenja vrlo često se susrećemo sa problemima natečenih nogu, loše cirkulacije te pojave nakupina celulita i masnih naslaga na određenim dijelovima tijela. Svi ti medicinski i kozmetički problemi uz sve ostale metode uspješno se tretiraju i limfnom drenažom.

4D KAVITACIJA emitira ultrazvučne valove od 40-50 kHz na dvije odvojene modulacije, koje prodiru kroz kožu do dubine od 9 mm što je dovoljno da se u cijelosti zahvati i najdublji potkožni sloj masnoće. Pri tome okolno tkivo ostaje netaknuto.

TERMO DEKA je pasivna i izuzetno ugodna terapija kojom osim detoksikacije organizma želimo postići i bolju prokrvljenost, opuštanje mišića i živaca te redukciju celulita i masnih naslaga. Kako bi na učinkovit način smanjili potkožne masne jastučiće i opseg tijela, prije upotrebe termo deke tijelo se ravnomjerno namaže fluidom od guarane te ovija folijom. Time istodobno djelujemo na celulit, pojavu strija a izgled kože vidljivo se poboljšava već nakon prvog tretmana. 

VAKUUM VREĆA je revolucionaran tretman za smanjenje obujma i redukciju celulita. Vacuum 65 Body je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela. Ubrzavanjem metaboličkih procesa u stanicama i stimuliranjem mikrocirkulacije, ovim tretmanom se razgrađuje celulit, uklanja naslage poput "narančine kore", djeluje lipolitički – razgrađuje postojeće masne naslage na tijelu, inhibira lipogenezu – blokira stvaranje novog masnog tkiva, pospješuje izbacivanje tekućine iz organizma.