[VARAŽDIN] TOP ponuda za oblikovanje tijela, redukciju celulita i detoksikaciju - 30 učinkovitih tretmana u Studiu Touch uz čak 79% popusta i GRATIS 3 tretmana LED svjetlosnom terapijom za lice!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Kupon vrijedi do 01.07.2024.

Cijena uključuje 8 tretmana Tesla/4 ručke, 8 tretmana lipolasera, 8 tretmana presoterapije, 4 tretmana ultrazvučne kavitacije i 2 tretmana brazilske madeoterapije.

TESLA 

Uz izgradnju mišića djeluje i na sagorijevanje masti jer maksimalnim kontrakcijama na mišićno tkivo koje je prisiljeno prilagoditi se takvom ekstremnom stanju reagira dubokim preuređivanjem unutarnje strukture što rezultira izgradnjom mišića, zatezanjem, toniziranjem i sagorijevanjem masti. Tretiraju se trbuh, stražnjica, biceps, triceps, bedra i listovi.

Lipolaser 

Valna duljina svijetlosti lasera potiče masne stanice na privremenu propusnost membrane. Rezultat je otpuštanje sadržaja stanice u međustanični prostor, razgradnja masnih nakupina, a nakon većeg broja tretmana primjećuje se i efekt zatezanja kože. Tretirati možemo određene dijelove tijela poput nadlaktica, trbuha, natkoljenica i stražnjice. Sam tretman nije za redukciju tjelesne težine, već uklanjanja masnog tkiva i oblikovanje tijela. Preporuka je uz tretman provoditi redovito vježbanje, pravilna prehrana, uzimanje dovoljno tekućine, vode i čaja.

Ultrazvučna kavitacija 

Ultrazvučna kavitacija je neinvazivni kozmetički tretman koji koristi ultrazvučne valove za razgradnju masnih stanica. Tretman se koristi na područjima tijela poput trbuha, bedara, stražnjice i nadlaktica, a za optimalne rezultate obično su potrebne višestruke sesije (6-10 tretmana).

Limfna drenaža ili preosoterapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita i prokrvljenost, ublažava oticanje tkiva te otklanja edeme. Koristi se u procesu mršavljenja i pri uklanjanju celulita zbog učinkovitosti u uklanjanju viška tekućine te uklanjanju otpadnih supstanci iz tijela koje zamjenjuju zdrave hranjive tvari u krvotoku.

Brazilska maderoterapija

Ono što je najbolje kod tretmana brazilske maderoterapije jest da su rezultati kod većine osoba mogu biti vidljivi već nakon jednog tretmana. Nakon 1. tretmana, otkloni se višak tekućine iz organizma te je koža glatka i napeta. Nakon 3. tretmana je jasnije definiran tonus kože i smanjenje centimetara u obujmu. Nakon 10. tretmana, tijelo je oblikovano, bez vidljivog celulita i masnoća i detoksicirano.

Led terapija svijetlom

Maska za lice - LED tehnologija FOTO REJUVENATION za regeneraciju i pomlađivanje kože, novo je i revolucionarno rješenje za njegu kože, vrata i dekoltea. To je u osnovi vrsta terapije kože.