Ako Vam smetaju neugodne kožne izrasline V-Centar u Varaždinu donosi fantastično rješenje - uklanjanje bradavice, komedona i sitnih nesavršenosti na koži PLASMA PENOM!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 23,89 €
Ušteda 45%
Cijena 13,00 €
Kupi

Odaberite jednu od ponuđene dvije opcije: 1x ili 10x bradavica, komedon ili dobroćudna izraslina! Kupon se može iskoristiti do 10.07.2024. u jednom dolasku!

PLASMA PEN

Plasma pen su ručni uređaji koji se drže poput olovke. Kozmetički uređaji kojima se uklanjaju bore i izglađuje koža, posebno oko očiju, nosa ili usta. Sjajni za ljude koji žele osvježiti svoj cjelokupni izgled.

Proces tretmana

Vrh olovke emitira maleni električni luk na kožu, bez da ga zapravo dodiruje. Ovaj luk u plazmi isparava kožu, tvoreći sitne kraste koje otpadaju u roku od tjedan dana. Tretmani se izvode u medicinskim ili kozmetičkim klinikama.

Stručnjaci tvrde da njihova upotreba nije opasna. Dermatolozi svakodnevno rade s madežima i na prepoznavanju istih koji su atipični. Većina je sigurna i mala. Na temelju ove statističke činjenice mogli biste ustvrditi da je uklanjanje tih lezija sigurno.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na 0992663029, 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.