Proljetni odmor u Grand Hotelu Bonavia 4* u Rijeci uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odraslih i 1 dijete do 12 g., kolač i topli napitak u hotelskim barovima, opuštanje u sauni...

Kupon vrijedi do 01.06.2024.

Grand Hotel Bonavia najnovija je akvizicija Jadran hotela Rijeka. Bonavia, s bogatom tradicijom dugom preko 140 godina i svojim zanimljivim sadržajima, poslovna je oaza u centru grada, ali je i idealan odabir za romantične vikende.

Uz 120 smještajnih jedinica s jedinstvenim pogledom na grad, u sklopu hotela je i à la carte restoran Kamov te caffe bar Dante. 

Za poslovna događanja gostima su na raspolaganju dvorane za sastanke, konferencijska dvorana i poslovni centar. 

Wellness i spa zona hotela nude pregršt jedinstvenih tretmana za relaksaciju i uživanje, a u sklopu hotela je i fitness dvorana.

VIP tretman u sobi na dolasku - voće i voda ● kolač i topli napitak u hotelskim barovima ● korištenje saune, zone za opuštanje i fitnessa (uz prethodnu rezervaciju termina)

A la carte restaurant Kamov profinjenog je interijera koji nudi kulinarske klasike kao i moderne okuse Kvarnera. Uživajte u primamljivoj atmosferi café bara Dante i uz svoju jutarnju kavu odaberite poslasticu iz naše bogate kolekcije slastica.

Wellness oaza Grand Hotela Bonavia prostire se na 250 m² i posvećena je vašem opuštanju, ljepoti i poboljšanju zdravlja. Uživajte u opuštajućem interijeru obasjanom relaksirajućim bojama, ugodnom glazbom te nježnim mirisima. Prostor je obogaćen prirodnim materijalima i ambijentalnom igrom svjetla.

Gosti hotela mogu neometano prijeći iz ugodne atmosfere vlastite sobe direktno liftom hotela do wellnessa koji nudi finsku saunu, tursku kupelj i relax zonu s ležaljkama.

U našem fitness centru, opremljenom visokokvalitetnim spravama američke tvrtke Precor, pronaći ćete sve za brigu  o svom tijelu, ne dopuštajući da vam nijedan dan izmakne iz redovite rutine vježbanja.