Romantični odmor u Rimskim Termama uz 2 polupansiona za 2 osobe u hotelu Zdraviliški dvor 4*, romantičnu kupku sa šampanjcem i pralinama, ulaz u Svijet sauna Varinia i termalne bazene!

Povedite dragu osobu na putovanje u čarobne Rimske Terme i stvorite romantične uspomene uz brojne sadržaje... Kupon vrijedi do 29.12.2024.

[VIŠE OD 2000 GODINA TRADICIJE] RIMSKE TERME – terme koje nude bijeg u luksuznu oazu odmora i užitaka, mir, tišinu, blagodat najljekovitije vode u Sloveniji, vrhunsku gastronomiju, predivnu prirodu... I to je samo mali dio ove čarobne priče.

U cijenu također uključeno: 1x romantična kupka u trajanju 60 minuta sa šampanjcem i pralinama  1x ulaz u Svijet sauna Varinia ● neograničeno kupanje u kompleksu termalnih bazena i cjelodnevno kupanje na dan odlaska i dolaska ● besplatan ulaz u fitness centar ● širok spektar zabave i rekreacije

U Rimskim termama koje se nalaze u jednom od najljepših mjesta u Sloveniji, u Rimskim Toplicama, rukom pod ruku koračaju bogata tradicija i suvremene turističke usluge. Istraživanja su dokazala da je akrotermalna voda u Rimskim termama po sadržaju kemijskih elemenata koji blagotvorno utječu na ljudsko tijelo jedna od najbogatijih u Sloveniji. 

ZDRAVILIŠKI DVOR 4* ima 76 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba te apartmana. Sve sobe imaju kupaonicu (tuš ili kada), WC, LCD televizor, telefon, minibar, sef, klimatizacijski uređaj i priključak za internet.

Prepustite se uživanju kao što su uživali stari Rimljani. Bazeni su osmišljeni po uzoru na rimska kupališta, ispunjeni ljekovitom termalnom vodom, a prostiru se na 450 m2. Na raspolaganju su vam unutarnji bazen, vanjski panoramski bazen te četiri unutarnja i tri vanjska masažna bazena s vodenim sjedalima i vodenim ležajevima. Vanjski panoramski bazen povezan je s unutarnjim bazenom.

Uđite u naše carstvo blagostanja i započnite svoje putovanje u prošlost rimske aristokracije. Ponovno proživite i doživite čarobne trenutke u Svijetu sauna Varinia u kojem ćete pronaći finske, parne i infracrvene saune, slanu i bio-herbal saunu, tepidarij, zone za opuštanje, jacuzzi i hladan bazen.