Popularni tretmani uljepšavanja u Beauty Land PMU&Lash u Zagrebu - trajna šminka usana, puder obrve ili realistične obrve (dlačice), već od samo 120 eura!

Super cijena 160,00 €
Uštedi još 6,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 6,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 20.07.2024.

Kozmetički salon Beauty Land specijaliziran za ljepotu, kozmetiku i osobnu njegu (usne, trepavice, obrve i itd.) na adresi Jurišićeva 19/1, Rotonda poslovni centar, 2. kat. Salon vodi poznati majstor trajne šminke Kateryna Kuzina s više od 12 godina radnog iskustva. Svoj posao radi s velikim užitkom te sudjeluje na svjetskim natjecanjima trajne šminke koja je i vlasnica dva trofeja za osvajanje prvog mjesta.

Najveća prednost trajne šminke jest što ćete uštedjeti vrijeme i nećete se morati svako jutro šminkati. Iako se radi o skupljoj proceduri, gledajte to kao dugoročnu investiciju jer ćete vjerojatno uštedjeti i novac na kozmetici.

Trajna kozmetika, osim što je vodootporna, pogodna je i za ljude kojima je teško nanositi šminku, kao što su osobe s lošim vidom, artritisom i ostalim fizičkim poteškoćama.

Početak postupka trajne šminke započinje dezinficiranjem područja i nanošenjem anestetika da je bol minimalna. Sljedeći korak je iscrtavanje posebnom olovkom. Započinje se mikropigmentacija aparativno tankom iglicom u drugi sloj kože unos željenog pigmenta.

Dopuna je potrebna unutar 4-5 tjedana i nije uračunata u cijenu!