Ne propustite odličnu ponudu za popularan HIFU tretman - za lice, podbradak, vrat i dekolte - u Prestige institutu za mršavljenje i estetiku u Zagrebu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.07.2024.

Prateći američke trendove u razvoju tretmana pomlađivanja, Europa je već oduševljena učincima nove 8D HIFU tehnologije zatezanja kože poznate kao "soft facelift".

8D HIFU je najnovija i neinvazivna tehnologija faceliftinga bez kirurške intervencije i anestezije koja može postići nevjerojatne rezultate u samo jednom tretmanu. Ovaj tretman dio je rastućeg trenda postupaka protiv starenja koji omogućuju vidljivo poboljšanje finih linija i oblikovanja lica, dajući vam mlađi i osvježeni izgled lica bez bora.

HIFU ILI HIGH INTENSITY FOCUSED ULTRASOUND – visoko intenzivirani fokusirani ultrazvuk kontrolirano zagrijava tkivo na dubini od 3 do 4 mm, čime se stvaraju znatne količine kolagena te koža postaje utegnutija, bez pora i bora. 

8D HIFU je najnovija tehnologija u HIFU terapiji i kao takva je popularnija od 3D, 4D ili 9D HIFU tretmana. Ono što ovaj uređaj čini jedinstvenim je što 8D HIFU ima manju točku fokusa od ostalih HIFU uređaja a to nam osigurava duplo bolje i brže rezultate.  Ova fokusirana energija, stimulirajući proliferaciju kolagenskih i elastinskih vlakana, tretman čini izuzetno ugodnim i bezbolnim za razliku od prijašnjih HIFU tretmana koji su često vrlo bolni i neugodni. 

Tretman se izvodi s pomoću čak 4 različita aplikatora što po prvi puta omogućuje pristup SMAS tkivu, tj. trećem sloju između mišića. Njegova posebnost je i posebno patentirani aplikator 2.0 mm koji ostali aparati nemaju a kojim se lijepo mogu izbrisati bore oko očiju i usta, te poboljšati kvaliteta kože, što uključuje i ožiljke od akni. 

PREDNOSTI 8D HIFU: rezultati vidljiv odmah, a krajnji još bolji rezultati nakon samo 12 tjedana ● tretmani su potpuno bezbolni i vrlo ugodni ● prava i jedina alternativa 'iglama' i kirurškim zahvatima ● nakon tretmana nema oštećenja na koži i nije potreban oporavak ● uređajem možemo zategnuti kožu.