TOP ponuda za oblikovanje tijela, redukciju celulita i detoksikaciju uz 12 učinkovitih tretmana u Studiu Touch u Varaždinu i 73% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretmani se odrađuju kroz 4 dolaska. Kupon vrijedi do 01.07.2024.

Ponuda uključuje 2 tretmana lipolasera ● 2 tretmana 4D ultrazvučne kavitacije ● 2 radiofrekvencije  2 TESLA tretmana ● 4 tretmana presoterapije

Lipolaser tretman ubrzava proizvodnju kolagena - zatezanje kože. Valna duljina svijetlosti lasera potiče masne stanice na privremenu propusnost membrane. Rezultat je otpuštanje sadržaja stanice u međustanični prostor, razgradnja masnih nakupina, a nakon većeg broja tretmana primjećuje se i efekt zatezanja kože. Tretman se može obaviti na nadlakticama, trbuhu, natkoljenicama i stražnjici.

4D ultrazvučna kavitacija zapravo je vrlo jednostavan, brz i bezbolan postupak uklanjanja celulita i tvrdokornih masnih naslaga na trbuhu, bokovima, koljenima, stražnjici i gornjim dijelovima ruku. Važno je znati da takav tretman ne oštećuje druga okolna tkiva, krvne žilice i živce. Nakon tretmana obavezno je odraditi  limfnu drenažu ili presoterapiju. Trajanje tretmana od 20 do 40 minuta.

Tretman radiofrekvencije i lasera ujedinjuje najnovije tehnologije i idealan je za skidanje masnih naslaga, nakupina masnoće, smanjenje obujma, zatezanje kože, rješavanje problema narančine kore, poticanje proizvodnje kolagena i oblikovanje tijela. Rezultat sa lifting efektom je vidljiv odmah nakon prvog tretmana.

TESLA tretmani za oblikovanje tijela tek su od nedavno dostupni u Europi i uspijevaju upravo to i čini ono za što se često misli da nije moguće – izgrađuje mišićnu masu dok istovremeno otapa suvišne masnoće! Kontrakcije mišića jačaju i učvršćuju mišićna vlakna – pružajući rezultate usporedive s rezultatima intenzivnog treninga – podignuta i tonirana stražnjica, definirane ruke, zategnutija bedra, ravniji i zategnut trbuh. 

Presoterapija ili limfna drenaža smanjuje vjerojatnost oboljenja od prehlada i virusa jer pomaže vašem tijelu da se bori s infekcijom i ubrzava liječenje te oporavak od bolesti. Pomaže kod zadržavanja vode u organizmu, potiče gubitak težine, pomaže u učinkovitijem izgaranju kalorija i olakšava simptome alergije.