Izbrišite godine i bore s lica ili povećajte usnice uz inovativni hit: HYALURONPEN u Beauty Centar Kozlinger u Zagrebu! Apsolutna revolucija ljepote s hijaluronskom kiselinom!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 132,72 €
Ušteda 50%
Cijena 66,00 €
Kupi

Odaberite željeno područje koje želite tretirati! Kupon vrijedi do 30.07.2024.

O BEAUTY CENTRU KOZLINGER 

Beauty Centar Kozlinger radi pod ovim imenom od 1998. godine. Iza centra je 18 godišnje iskustvo u radu. Izuzetne rezultate imaju na polju depilacije gdje prateći trendove među prvima su u gradu Zagrebu uveli Egipatsku depilaciju za koju su se i usko specijalizirali ne zanemarujući i druge vidove depilacije prema željama klijenata. Osim egipatske depilacije rade i klasičnu te depilaciju s patronama. Prateći sve novitete i trendove uveli su i LPL fotoepilaciju. Odlične rezultate jamče i u tretmanima mršavljenja koristeći uređaje elektrostimulacije i 20-ak tretmana preparatima na prirodnoj bazi, gdje uz vašu suradnju promjenom štetnih prehrambenih navika u vrlo kratkom razdoblju klijenti mijenjaju svoj habitus i ulaze u odjeću manju i nekoliko konfekcijskih brojeva.

HYALURONPEN
Bezbolan tretman pri kojem se ne koristi igla! Neinvazivan pristup napravio je Hyaluronpen hitom u svijetu ljepote! Ovaj tretman prvenstveno preferiraju žene koje žele postići efekt punijih usnica koje s godinama i životnim navikama gube na punoći! Bezigličnim sustavim ubrizgavanja, hyaluronpen također Vas rješava problema nazolabijalnih bora koje čine izgled Vašeg lica starijim ili umornijim!

Ubrizgana hijaluronska kiselina se brzo raspoređuje po tretiranom području pri čemu ne ostavlja tragove masnica i minimalna je natečenost narednih dana, a vidljivi efekt ćete imati narednih pola godine do godinu dana (ovisno o Vašem metabolizmu).