10% POPUSTA

Zaputite se u bajkoviti Motovun i uživajte u čarobnom krajoliku Istre uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 odrasle osobe u Agroturizmu Toni!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Idealno mjesto za opuštanje i aktivni odmor gdje ćete pronaći svoj mir i napuniti baterije... Kupon vrijedi do 30.06.2024.

EXTRA pogodnosti - posteljina, ručnici i boravišna pristojba uključeni u cijenu, a Wi-Fi i parking besplatni!

Objekt Agroturizam Toni nalazi se u Motovunu. Ovaj objekt s vrtom nudi restoran, klimatiziran smještaj, besplatan WiFi i privatno parkiralište. 

Okružen je zelenim krajolikom i vinogradima. Gostima se priprema zdrav doručak od domaćih proizvoda kao što su domaći kruh, džem, voće i povrće i jaja.

Mogućnost doplate za doručak / ručak / večeru (plaćanje na licu mjesta).

Soba obuhvaća spavaću sobu, kupaonicu s kadom ili tušem i prostor za sjedenje.

Motovun predstavlja jedan od simbola istarske unutrašnjosti do kojeg vodi najduže istarsko stepenište sa 1052 stepenice. S njegovih se zidina pruža pogled na dolinu rijeke Mirne i Motovunsku šumu koja je najpoznatije stanište bijelog i crnog tartufa te na slikovite gradiće unutrašnjosti Istre pa sve do Jadranskog mora i Alpa.